Nemůžu si pomoci, ale za mě je to hrozně ošklivé. Jasně pořád je to Ferrari, ale doba kdy nám padla brada z každého jejich kousku se už asi nevrátí.
Je zajímavé, že Porsche má více méně stále podobný design a přesto co nové to paráda, alespoň za mě(kromě SUV, to moc nemusím).
Design vnímáme každý jinak a sám za sebe. O tom žádná... Co se jednomu líbí, druhému třeba ne.
Ale proč se nám "pan fotograf" snaží tohle Ferrari ukázat ve stylu à první představení Š. Favorit, tak tomu nerozumím. Hromada zbytečně se opakujících vnějších detailů ale kromě pohledu na motor a na palubní desku žádný interiér.
Asi ho to nemá, nebo co.
Kdybych se nějakým zázrakem vzbudil ráno jako milionář, tak bych radši Ferrari Daytona SP3 ale to už je hodně vysoká cenová kategorie
Nechápu, proč je tak špatná fotogalerie.. Z interieru nevidíme vůbec nic, pohled do motorového prostoru taky špatný a fotky zvenčí jsou všechny skoro stejné..
Líbí se mi zadek ale předek odflakli, ty světla s tou černou uprostřed , to není pěkné.
Ferrari Scuderia je poslední kousek z kterého mi spadla brada , od té doby to jde už jen dolů 🤷
Super zážitek ,teda jen pro pana pisálka 🙂 .........jistě se cítil jako v té reklamě na prsten 🙂 ,takže děkujeme za zprávu a čest vaší motoristické novinařině🙂
Vážení.
Jednorožec. A voni ho tahaj v takovim marastu. Já takový fáro mít, tak s nim nejezdim ani před deštěm, ani po dešti. Jenom v neděli pro lahváče.
Krasna barva i podminky. Vysly z toho top fotky. Ferrda samozrejme velmi fotogenicky. Dejte fotografovi extra porci susenek.
Nádherný vůz
Fajn článek... By to byl, kdyby autor neměl nutkání pobrečet si a vyzvracet se.