1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Nemůžu si pomoci, ale za mě je to hrozně ošklivé. Jasně pořád je to Ferrari, ale doba kdy nám padla brada z každého jejich kousku se už asi nevrátí.

15
Před 11 měsíci
Martin Cyrus

Je zajímavé, že Porsche má více méně stále podobný design a přesto co nové to paráda, alespoň za mě(kromě SUV, to moc nemusím).

7
Před 11 měsíci

Design vnímáme každý jinak a sám za sebe. O tom žádná... Co se jednomu líbí, druhému třeba ne.

Ale proč se nám "pan fotograf" snaží tohle Ferrari ukázat ve stylu à první představení Š. Favorit, tak tomu nerozumím. Hromada zbytečně se opakujících vnějších detailů ale kromě pohledu na motor a na palubní desku žádný interiér.

Asi ho to nemá, nebo co.

1
Před 11 měsíci

Kdybych se nějakým zázrakem vzbudil ráno jako milionář, tak bych radši Ferrari Daytona SP3 ale to už je hodně vysoká cenová kategorie

2
Před 11 měsíci

Nechápu, proč je tak špatná fotogalerie.. Z interieru nevidíme vůbec nic, pohled do motorového prostoru taky špatný a fotky zvenčí jsou všechny skoro stejné..

2
Před 11 měsíci

Líbí se mi zadek ale předek odflakli, ty světla s tou černou uprostřed , to není pěkné.

Ferrari Scuderia je poslední kousek z kterého mi spadla brada , od té doby to jde už jen dolů 🤷

Před 11 měsíci

Super zážitek ,teda jen pro pana pisálka 🙂 .........jistě se cítil jako v té reklamě na prsten 🙂 ,takže děkujeme za zprávu a čest vaší motoristické novinařině🙂

3
Před 11 měsíci

Vážení.

Jednorožec. A voni ho tahaj v takovim marastu. Já takový fáro mít, tak s nim nejezdim ani před deštěm, ani po dešti. Jenom v neděli pro lahváče.

4
Před 11 měsíciUpraveno

Krasna barva i podminky. Vysly z toho top fotky. Ferrda samozrejme velmi fotogenicky. Dejte fotografovi extra porci susenek.

2
Před 11 měsíci

Nádherný vůz

3
Před 11 měsíci

Fajn článek... By to byl, kdyby autor neměl nutkání pobrečet si a vyzvracet se.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA