Lidé jsou různé, blbé a pitomé jak praví jedno přísloví. Na druhou stranu přicházím s Asiaty častěji do styku, někdy umí česky jenom zleva, zleva, někdy trochu více s přízvukem a když přijde někdo s plynulou češtinou jsem příjemně překvapen. Prostě na plynulou bezchybnou češtinu při pohledu na Asiata nejsme zvyklí. To ale není, myslím si, nic špatného.
Za sebe můžu říct jediné - Vietnamce (vlastně už jsou ale Češi) vnímám pozitivně. Jsou skromní, pracovití a myslím, že budeme ještě hodně rádi, že je tady máme.
Blahopřeju autorce k úspěšně složené zkoušce z češství. 😄
Rákosník je urážka. Ale ta obálka Respektu je politický názor.
Buď ve mně takovými články nevzbuzujte pocit, že si za základní slušnost zasluhuji medaili, nebo mi ji dejte.
než něco změní to bude trvat ještě nějakou dobu
,budeme se snažit a ukázat pak budou muset akceptovat
Tak mě vietnamci vubec nevadí.Jsou to milí a ochotní lidé.
Je to 50% na 50% jako u Čechů.Nedělejte si iluze že jsou morálně lepší.Okrade vás v obchodě občas Vietnamec jako Češka.Nejdříve je člověk a až potom kdosi odněkud.
Měli bychom se umět na sebe podívat i z té druhé strany.
Kdyby anarchisté neměli ty zlé, hloupé, průměrné Čechy, o čem by asi psali?
A jak by se asi chovali oni k nám kdyby to bylo obráceně.
Zajeďte si do Vietnamu a sám uvidíte, jak se k Vám budou chovat. Dnes není problém za relativně velice slušné peníze letět do Hanoje. Ale NE(!!) s cestovkou. Pěkně na vlastní pěst. Ručím Vám za to, že nebudete litovat. A poznáte nesrovnatelně víc než s organizovaným zájezdem.