1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Lidé jsou různé, blbé a pitomé jak praví jedno přísloví. Na druhou stranu přicházím s Asiaty častěji do styku, někdy umí česky jenom zleva, zleva, někdy trochu více s přízvukem a když přijde někdo s plynulou češtinou jsem příjemně překvapen. Prostě na plynulou bezchybnou češtinu při pohledu na Asiata nejsme zvyklí. To ale není, myslím si, nic špatného.

Před 1 rokem

Za sebe můžu říct jediné - Vietnamce (vlastně už jsou ale Češi) vnímám pozitivně. Jsou skromní, pracovití a myslím, že budeme ještě hodně rádi, že je tady máme.

2
Před 1 rokem

Blahopřeju autorce k úspěšně složené zkoušce z češství. 😄

1
Před 1 rokem

Rákosník je urážka. Ale ta obálka Respektu je politický názor.

4
Před 1 rokem

Buď ve mně takovými články nevzbuzujte pocit, že si za základní slušnost zasluhuji medaili, nebo mi ji dejte.

Před 1 rokem

než něco změní to bude trvat ještě nějakou dobu

,budeme se snažit a ukázat pak budou muset akceptovat

2
Před 1 rokem

Tak mě vietnamci vubec nevadí.Jsou to milí a ochotní lidé.

8
Před 1 rokem
Radek Vurm

Je to 50% na 50% jako u Čechů.Nedělejte si iluze že jsou morálně lepší.Okrade vás v obchodě občas Vietnamec jako Češka.Nejdříve je člověk a až potom kdosi odněkud.

13

Měli bychom se umět na sebe podívat i z té druhé strany.

5
Před 1 rokem

Kdyby anarchisté neměli ty zlé, hloupé, průměrné Čechy, o čem by asi psali?

Před 1 rokem

A jak by se asi chovali oni k nám kdyby to bylo obráceně.

2
Před 1 rokem
Petr Juhasz

Zajeďte si do Vietnamu a sám uvidíte, jak se k Vám budou chovat. Dnes není problém za relativně velice slušné peníze letět do Hanoje. Ale NE(!!) s cestovkou. Pěkně na vlastní pěst. Ručím Vám za to, že nebudete litovat. A poznáte nesrovnatelně víc než s organizovaným zájezdem.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt