V kauze zřejmě fetující brněnské primátorky Vańkové se v plné nahotě projevila lidská a morální devastace politického vedení ODS a celého státu.Nelegální držení,obchod se zakázanou drogou i její používání tedy není kriminelní čin,nýbrž v podání protagonistů ODS/Vondra,Benda,Nytra atd/ jen letní bouří ve sklenici vody a nestojí za zmínku.Oni tito pánové bez jakýchkoli hmotných starostí,zcela odtrženi od života běžných občanů a jejich denních problémů drze blahobytně mlaskají a jasné porušování zákonných norem pro ně absolutně nic neznamená.Zákony jsou v ČR jen pro plebs ,kterému se svou arogancí jen drze vysmívají.Co všechno se ještě bude muset stát,než tato arogantní,profesně neschopná feťácká parta bude vyhnána od koryt....
Naprostý souhlas. V devadesátých letech devastace zemědělství
a průmyslu. Prodej toho prosperujícího v naší zemi zahraničnímu
kapitálu a nyní pokračování devastací lidské, společenské a politické
kultury. Snad lidé konečně pochopí a u voleb, lépe ještě před nimi,
s tím neco zásadního provedou. Rád se připojím.
Stupidní nána,držící se koryta jako pijavice,má pocit,že jako nadlidi jsou bohové,kteří mohou vše a spodina je ta,která má jen makat,poslouchat a držet pusu a krok ...ona a celá ODS je žumpa smrdutého hnoje,kde si podrží jeden druhého,jinak by si ani neškrtli...tato pipina by měla jít makat rukama,aby jí ty panské manýry přešly.
No jak jinak nic nového pod sluncem ODS to tak má už od samého vzniku.Že bohaťí můžou vše a chudý za to zavírají!Je to strana za které se odehrávali a bohužel odehravají i nadále nej.zlodějiny!!!je to strana bejvalích svazackých a komoušských gaunerů díky kterým je stát už33let na huňtě!!!Čest vy rudý kapitalisti
Konzumace drog není kupodivu trestná. To platí pro všechny, chudé i bohaté.
Jenom je potřeba na ně mít peníze.
Bohatí si to zaplatí ze svého a chudým to stát v konečném důsledku nechce platit.
Nebo si snad někdo myslí, že poskytnutím sociálního bydlení někde přestane být drogově závislým ?
Hele Vám nepřipadá že tahle vláda je na nějakých drogách.A nebo žijí někde jinde v přímém přenosu se pan Fiala neustále chválí že vše zvládly.Já si pujdu asi šnupnout a naučím se to taky .Já tady totiž od jejich převzetí moci nic pozitivního nevidím spíše naopak....
Vládním stranám se ty průšvihy začínají nějak kupit a pořád je stačí zametat pod koberec. Jednou se pověstné ucho utrhne a nechci vědět jak to skončí.
Já to chci vědět,čím dříve tím lépe.
Tak vzhůru pro fet a hurá do práce, vše je již povoleno!!! Když celá ODSka jede, tak může snad celý národ!!! Hlavně zrušme všechna protidrogová uskupení!!!
Klasika, papaláši mohou cokoli,zákony platí jako za komunismu jen na chudý lid,tak co se změnilo,svinstvo bylo a stále pokračuje. Teď se tomu říká demokracie pro vyvolené.
Volila jsem demokratickou stranu sice ne ODS a rozhodně nejsem ultrakonzervativní, ale vysvětlení paní primátorky ve sdělovacích prostředcích, že užívá omamné látky v podobě THC.... Já nevím...... Je toto normální? Můžeme mít na THC různé názory, ale stále je to nelegální droga v ČR.
Jako jsou drogy běžné v celé společnosti,pro vládce jsou ještě více dostupnější a ještě si schválí jejich požívání.Rozhodovani vládních struktur pak podle toho vypadá.
Podle toho,co z nich vždy vypadne, nesmyslné zákony atd...tak s Vami plně souhlasím.Vypadá to, že někteří zákonodárci jsou snad pořád sjetí 😴
Jen ještě podotknu, že nejde jen o nynější zákonodárce, nýbrž i o některé minulé...
Zkrátka neexistuje u nich zřejmě žádná politická kultura, morálka, odpovědnost a sebereflexe.
Česká politika je tragédie a k zvracení.
Dokud bude Fiala u vesla se 108 hlasy, tak tam budou i týpky stylu Vaňková bez pocitu viny, nebo snad hanby. Normální člověk by šel kanálem, ale ODS půjde drze, beztrestně i s lajnou pod nosem.