za mne je to placený článek. O tomto korejci se píše pořád a pořád žasnu, jakou to má spotřebu v dnešní době. Já mám SUV z koncernu 2,0 TDI a žere mi u čtyřkolky 4,5 l na100 km, když jedu striktně podle předpisů.
Kdyby tam dali aspoň 2 litr, na tak velké auto by se hodil i 2,5 litrový motor a možná by i ta spotřeba šla dolů, škoda. Trochu svižnějši jízda a vyhrabete se na 12 litrů... Kdo moc nejezdí, tak ho spotřeba tak trápit nebude a auto vypadá dobře. Netušim, jaké jsou náklady na servis, to bývá u některých značek taky problém.
🤣🤣🤣 to jó tedy 🤣Známý měl Korando !!! Po půl roce vypálil dva válce a po dlouhé dvouměsíční reklamaci a návratu opraveného auta domů se mu to stalo po třech týdnech znovu ! Má náhradní vůz a čeká jak se k tomu autosalon postaví ☝️ takže ssang Yong nikdy ani zadarmo . Jsem věrný VW Passat a 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Soused má 1,5 SsangYonga a zereto jak tank.Lehka noha pod osm litrů ani náhodou a na dálnici deset a více.Tak si vemte ty emise.Ale to jim v Bruselu asi nevadí.
Pořád nechápu tu ekologii. Diesel 2.0 spotřeba 7l, benzin 1.5 spotřeba 10l.
Emise dieslu mnohem nižší.
Proste slaby kroutak na tak tezke auto ...a ta spotreba katastrofa
Emise škoda 2. TDI asi do 140 g/km test S Tores 207 g/km a spotřeba 10 l. To je pokrok.