1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

za mne je to placený článek. O tomto korejci se píše pořád a pořád žasnu, jakou to má spotřebu v dnešní době. Já mám SUV z koncernu 2,0 TDI a žere mi u čtyřkolky 4,5 l na100 km, když jedu striktně podle předpisů.

2
Před 11 měsíci

Kdyby tam dali aspoň 2 litr, na tak velké auto by se hodil i 2,5 litrový motor a možná by i ta spotřeba šla dolů, škoda. Trochu svižnějši jízda a vyhrabete se na 12 litrů... Kdo moc nejezdí, tak ho spotřeba tak trápit nebude a auto vypadá dobře. Netušim, jaké jsou náklady na servis, to bývá u některých značek taky problém.

Před 11 měsíci

🤣🤣🤣 to jó tedy 🤣Známý měl Korando !!! Po půl roce vypálil dva válce a po dlouhé dvouměsíční reklamaci a návratu opraveného auta domů se mu to stalo po třech týdnech znovu ! Má náhradní vůz a čeká jak se k tomu autosalon postaví ☝️ takže ssang Yong nikdy ani zadarmo . Jsem věrný VW Passat a 👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Před 11 měsíci

Soused má 1,5 SsangYonga a zereto jak tank.Lehka noha pod osm litrů ani náhodou a na dálnici deset a více.Tak si vemte ty emise.Ale to jim v Bruselu asi nevadí.

Před 11 měsíci

Pořád nechápu tu ekologii. Diesel 2.0 spotřeba 7l, benzin 1.5 spotřeba 10l.

Emise dieslu mnohem nižší.

1
Před 11 měsíci

Proste slaby kroutak na tak tezke auto ...a ta spotreba katastrofa

3
Před 11 měsíci

Emise škoda 2. TDI asi do 140 g/km test S Tores 207 g/km a spotřeba 10 l. To je pokrok.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt