Na svou dobu auto které posloužilo i když jsme jí říkali DODO jako dodělej si doma. Autorizovaný servis nebyl potřeba a při trochu údržbě kdo to uměl nebyl problém.
U tohoto modelu se naprosto fatálně ukázala zaostalost východního bloku ve výrobě osobních automobilů.
Např. traktory Zetor byly v té době na západní úrovni, uznávané, kvalitní a technologicky na výši, tenhle vrak to byla čirá šílenost. To auto snad nemělo jednu dobrou vlastnost.
Nejela, nebrzdila, neseděla v zatáčkách, nestartovala, netopila, přehřívala se, motor byl extrémně hlučný a nedožil se většinou 150.000km, bezpečnost při čelním nárazu nulová.
Taky proto bylo na Škodovku na západě nejvíc vtipů.
No hlavne ze dnesni různé HTP TSi a další se nedoziji ani 80 000 km...
Pěkný článek,obsahově a odborně na výši,pěkně se to čte,kdo něměl Š120-já ano-nikdy nepochopí,co vše se dalo s těmito modely zažít.Nejikoničtější u starších ojetin bylo samozřejmě neskutečné-snad rekordní-množství 13lt chladící kapaliny v systému osobního auta naprosto unikátní.Pokud auto bylo nové,možná to chvíli fungovalo,ale i tak díky problému se setrvačností tekutiny kterou projektanti evidentně podcenili a která často vyvrchlolila přehřátím motoru doprovázený velkým únikem chladící kapaliny.Tou byl ne zrovna levný koncentrovaný Fridex,jehož neustále doplnování do chladícího systému starších ojetých Škodovek 105-120, byl skoro nezapomenutelný rituál,bohužel ne úplně z nejlevnějších.
Netuším co jste měl za šrot auto, ale já nic takového na své 105,120 a i 136 neměl. Bylo to jen o údržbě a o to jak se o auto člověk staral.
Tam byl jeden zásadní problém. Rozumět tomu. Umět a mít kde to dělat. Spousta toho bylo z fabriky špatně. Třeba náporové chlazení bylo skvělé, vyžadovalo ale soustavu v perfektním těsném stavu, nefungující spínač větráku chladiče nahradit ručním, vyměnit vrtulku čerpadla za širší z typu s pětistupňovou převodovkou. Provedení M už mělo lepší hliníkový chladič a topení a dobře topilo i chladilo. Musela tam být na zimu opravdu kvalitní směs, aby pod vozem v zimě nezamrzla v trubkách pod vozem. Když člověk tomu rozuměl, tak to provedení M už nebyl tak špatný auťák a najel jsem s ním přes 120tis. Je pravda, že to v mládí člověka bavilo, lézt kolem toho. Kamarád měl tehdy Fiata a rezlo mu to víc. Taky to nebyl žádný zázrak. A v zimě byla škodovka nepřekonatelná. A zvlášť když se s ní jezdilo na odlehlém parkovišti na sněhu dveřmi napřed. Nikde mě nenechala a rád na ní vzpomínám.
Prostě a jednoduše - řízené hospodářství nefunguje. Ne a ne a ne. Jeho řidiči můžou sami sebe nazývat lidoví demokratouši, liberální demokratouši nebo jakkoli jinak. Můžou to zkoušet jakkoli. Zaklínat se k tomu čímkoli - zachraňováním "dělného lidu", planety apod. Klidně lhát, že komoušské hospodářství s půl milionem regulací bylo nesvobodné a EU hospodářství se 2,5 miliony regulací je svobodné. Ale fungovat to ne a nebude a zaostávání za svobodnějšími ekonomikami bude vždycky zřejmé. Tečka.
Měl jsem jednu z posledních 1000MB a kromě praskající hadice s termostatem s ní jezdil 10 let bez jakýchkoliv problémů. Poté vyměnil za novou Š120L se závadami už z výroby. Doma dodělával, opravoval a pak se ji zbavil. Od čitelného embéčka měla 120 též i horší jízdní vlastnosti a nepříjemný hluk motoru právě při rychlostech 80 až 100 km/h. Jako jediné auto z 5 koupených jako nové mě zradilo na cestě a to zamrzlým chladičem.
Bylo to výborné auto, levné díly, oprava doma. Najelo to spousty kilometrů. Dnešní pretechnizovane vehikly jsou k ničemu. Pořád nový, nový
Akorát dražší a dražší. A elektromobily, to je kapitola sama pro sebe.
Jezdil s ní můj táta, jezdil jsem s ní já a teď už s ni chtějí jezdit i moje děti...
Odkaz
S tím bych nejel ani vyvézt hnůj, najezdil se s tím vrakem za bolševiků až dost. V létě pořád vyndávat termostat a dolévat vodu, v zimě v tom byla zima jak v ruský pohádce. Nastartovat v mrazu byla tragédie, motor žral olej jako blázen. Větší šrot už se mi od té doby do ruky nedostal.
Favorit byl opravdu posun dopředu, tam už se dalo mluvit o zásadním pokroku.
Taky jsem to vlastnil, hrozný krám. Přešel jsem na Ladu 1200 a pak 1600. To bylo jak přejít ze staré kotelny do obýváku a přitom to byla o 2 generace starší auta.
vařilo jako blázen hlučnost. no prostě děs paskvil jako prase po všech stránkách
Ale jezdí jenom 50 let , do Bulharska dojel skoro každý léto , v zimě na chatu v Krkonoších a odtáhla na domácí výrobě vleku materiál na barák . Jinak je to uplnej šrot bezvýznamný.