1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Proto v ČR musíte koupit auto o 300 tis. dráž, aby jste zaplatili za chudého Číňana. I on chce jezdit v Superbu. Vždyť i v Čechách ty nejchudší jezdí novým Superbem.

Před 8 měsíci

Kdyby se to dalo dovézt z Číny, jen když se k tomu připočítá cca 30% a náklady za přepravu, už se to asi nevyplatí.

Před 8 měsíci

Tak mě napadla hláška z filmu Pelíšky: "A bude to stačit, myslíš?".

Měl jsem tu čest jet českou 1 rok starou modlou Octavia 2tdi automat delší trasu do Alp. Prudké přidání plynu znamená 2-3 vteřiny počkáme co se bude dít. Hlídání pruhů nemá smysl ani komentovat. Tak samo start/stop. Ovládání tempomatu vlevo páčkou pod volantem? Takže vlevo pod volantem pádlo řazení, blinkry a ještě tempomat? Na co je pak tolik tlačítek na volantu? Stěrače stírali dobře jen do 50km/h. Při vyšších rychlostech zůstával uprostřed rozmazaný flek (ok, asi je potřeba měnit lišty po roce). Infotainment katastrofa. Navigaci auto nemělo. Skvělé zrcadlení telefonu se během 700km asi 5x seklo, nebo úplně vyplo. A ta krystalka místo rádia? Zhaslo za hranicemi a pak nastal boj něco naladit. Ok, při cestě zpět pouštíme hudbu z mobilu. Akorát, že se z mobilu začalo po hodině kouřit.

Tak nějak nevím, proč tolik Čechů po tomto touží.

11
Před 8 měsíci
Libor Pal

Za dané ceny by to šlo a nevadilo by mě,že to je škodovka.Taky nevím co lidi táhne k předraženému braku,asi jsou Češi větší konzervy než Britové.

6
Před 8 měsíci

Škodovka je přesně jako plzeňské pivo , Čechy obrat v cizině prodávat daleko levněji ! Věřím , že tato jejich cenová politika se obrátí proti nim !

21
Před 8 měsíci
Vlastimil Sedlák

A už to bude? 😁😁😁

1
Před 8 měsíci

Článek k ničemu. Zákazníkem Škody nejsem.

2
Před 8 měsíci
Jaroslav Bradáč

Tak to nekomentujte

3
Před 8 měsíci

Mě zase napadá hláška, že čínští výrobci aut, nebudou mít co žrát.

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA