Mám tohle auto, jenom s jiným znakem na čumáku. Upřímně řečeno po víc jak půl roce používání z něj úplně nadšenej nejsem. Přijde mi firmware šitej horkou jehlou. Já doufám že to časem opraví, ale ten firmware má fakt neskutečný množství různých softwarových chyb. Automatická převodovka si řadí "podle plotu" a věčně má sklony ten motor za mně docela přetáčet, občas vytočí na 4.5tis a nepřeřadí a nepřeřadí ani na povel. Pádla jsou tam celkem zbytečná, protože stejně o tom co tam bude rozhodne software a často na pokyny vůbec nereagují, na displeji mění čísla ale otáčky a rychlost se nemění. Ten grafickej displej v kapličce místo budíků se občas zasekne, takže člověk dorazí na parkoviště a auto mu bude do vypnutí tvrdit že jede např 35km/h a je úplně někde jinde. Stejně tak infotainment, občas se kouše a pomůže až "reset". S hromadou různých inteligentních funkcí auto kecá do všeho možnýho, ale všechno funguje tak nějak napůl. Ad kritika jízdních režimů - tohle mi přijde že funguje jak má. Na režim sníh jsem letos používal docela často a fakt to funguje.
Proace Verso?
To by nebyl český web, aby tuto značku hned v titulu neshodil! I kdyby auto bylo sebelepší, tak tam je je "potřeba" hodit hned trochu špíny!