1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíciUpraveno

Docela nedávno mě cestou do práce zastavili celníci, zřejmě namátkově. Chtěli vidět klasicky doklady a podobné věci a pak obsah kufru. Jediné, co jsem v kufru měl, byla plastová nákupní taška, ve které byly další igelitky (Když jdu na nákup, tak si vždycky jednu vytáhnu).

Donutili mě všechny vytahat ven a každou zvlášť kontrolovali, jestli v ní náhodou něco není. Nevím jestli šli po drogách, nebo o co jim šlo, ale byla to buzerace na půl hodiny a já kvůli nim přijel do práce pozdě...

2
Před 5 měsíci
Jan Dobes

Sakra - jdu si hned uklidit v kufru, mám už tam těch igelitek alespoň 50 a pár termo tašek 🤣

1
Před 5 měsíci

Jezdím přes 40 let a s policií nemám žádné problémy. Z 90% jsem vždy platil za rychlost. Když mě zastaví je vždy vše v pohodě i v zahraničí. Myslím si že si to kolikrát děláme sami. Přeji hezký večer. 😀😀👍

12
Před 5 měsíci
Miroslav Štekl

Mám stejné zkušenosti. Někdy mě připadá, že si to snad lidi vymýšlí...Chovám se k nim vždycky slušně a nikdy žádný problém.

4
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Past na policajty. Tak jsem říkal své lékárničce. Stará krabice, která pamatovala Hradčany dřevěné byla naplněna aktuálními obvazy a příslušenstvím. K dovršení potupy policajtů byl přiložený seznam s aktuálními datumy jednotlivých položek. Pravidelně jsem slýchával "Franto pojď se podívat." Fakt jsem se dobře bavil při kontrolách.😂😂😂

3
Před 5 měsíci

Tak třeba známému na STK když nic nenašli tak chtěli vidět zda má homologovanou vestu.

6
Před 5 měsíci

To se stává když blbec dostane mooc a hněť si mysli že muže vše . Měli by si uklidit před svým prahem než značnou buzerovat a šikanovat jiných . A to se tyče všech který si mysli že oni mužů ? Od šéfa až policistům . Beru si přiklad od vlády že oni můžu a mi jen posloucháme . Je to smutné a žalostné zároveň ?

4
Před 5 měsíci

Podle mne to šikana není. Šikana by byla kdyby chtěli vidět to co není povinné.

12
Před 5 měsíci
František Podrazil

Šikana je ,že vám chtějí přišít přestupek,vy jim prokážete podle záznamu palubní kamery že jste ho nespáchali a následuje kontrola povinné výbavy.To není ani šikana ale buzerace.

7
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Já nevím,zda jde o šikanu, když vyžadují a kontrolují věci které v autě musí řidič mít povinně.

11
Před 5 měsíci

S policií mám dobré zkušenosti. Naproti tomu měští to je jiná liga. I když i u nich musí mít maturitu..

1
Před 5 měsíci

otázka: mají na to nárok...???

jestli ano tak čemu se divíte...

2
Před 5 měsíci
Jaroslav Čada

🙈

Před 5 měsíci

Policie = diagnóza...

2
Stránkování