1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

ale tak nějak zapomínáte, že zatímco k Vašemu vysněnému zaměstnání Vám stačí vychodit devítiletku + max. 3 roky učňáku zadara, tak VŠ učitelé nejen že VŠ studovali a troufnu si říci, že 90% z nich při studiu pracovali a navíc se musí dále vzdělávat, aby drželi krok s dobou a byli schopni dalším generacím předávat nové a nové informace. A to stojí nemálo.

Pokud by Vám i toto bylo málo, jako zaměstnanec ČD máte Vy a Vaši rodinní příslušníci režijky v hodnotě ca. 1300 Kč/rok. Já projedu za dva dny vlakem ca. 1000 Kč. Takže už od třetí jízdy Vy šetříte, já platím. Za rok to může dát velmi solidní sumičku. O cestování vlakem do zahraničí ani nemluvím. Chce to počítat i to, co vidět není, nebo vidět nechcete.

9
Před 3 roky
Petr Hlavinka

Plně s vámi souhlasím, vidím to na svých synech, po základce, střední, potom vysoká škola, studium tím ovšem nekončí, pokud chtějí ve své profesi uspět.

Před 3 roky

Když chytrý člověk není spokojen s platem, hledá si lepší práci. Když není hlupák spokojen s platem, začne křičet, že je chudák..

19
Před 3 roky

Určitě jste všichni volili svého "kámoše" Fialu, tak si to vyžerte...

15
Před 3 roky

Já jsem dělník mám ve státní firmě ČD cca 20 000 kč čistého ?!!!?? Vy učíte ,že kapitalismus je správný ,naše děti. Není to náhodou o spojení s kapitalistickým ďáblem?

12
Před 3 roky
Rradek Jar

Holt zanedbaná školní docházka

Před 3 roky

Delnici si narozdil od vas museji na svuj plat vydelat u soukromnika .ze statniho jim nikdo nic neda .tedy bezte do soukroma kdyz vas nekdo bude chtit a budete se mit tak skvele jako ti delnici co jim tak zavidite .😁.

6
Před 3 roky

Dělníci aspoň něco produkují. Vy jen chrlíte budižkničemy.

22
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 3 roky
Martin Králík

A jakou práci na VŠ děláte ?

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA