ale tak nějak zapomínáte, že zatímco k Vašemu vysněnému zaměstnání Vám stačí vychodit devítiletku + max. 3 roky učňáku zadara, tak VŠ učitelé nejen že VŠ studovali a troufnu si říci, že 90% z nich při studiu pracovali a navíc se musí dále vzdělávat, aby drželi krok s dobou a byli schopni dalším generacím předávat nové a nové informace. A to stojí nemálo.
Pokud by Vám i toto bylo málo, jako zaměstnanec ČD máte Vy a Vaši rodinní příslušníci režijky v hodnotě ca. 1300 Kč/rok. Já projedu za dva dny vlakem ca. 1000 Kč. Takže už od třetí jízdy Vy šetříte, já platím. Za rok to může dát velmi solidní sumičku. O cestování vlakem do zahraničí ani nemluvím. Chce to počítat i to, co vidět není, nebo vidět nechcete.
Plně s vámi souhlasím, vidím to na svých synech, po základce, střední, potom vysoká škola, studium tím ovšem nekončí, pokud chtějí ve své profesi uspět.
Když chytrý člověk není spokojen s platem, hledá si lepší práci. Když není hlupák spokojen s platem, začne křičet, že je chudák..
Určitě jste všichni volili svého "kámoše" Fialu, tak si to vyžerte...
Já jsem dělník mám ve státní firmě ČD cca 20 000 kč čistého ?!!!?? Vy učíte ,že kapitalismus je správný ,naše děti. Není to náhodou o spojení s kapitalistickým ďáblem?
Holt zanedbaná školní docházka
Delnici si narozdil od vas museji na svuj plat vydelat u soukromnika .ze statniho jim nikdo nic neda .tedy bezte do soukroma kdyz vas nekdo bude chtit a budete se mit tak skvele jako ti delnici co jim tak zavidite .😁.
Dělníci aspoň něco produkují. Vy jen chrlíte budižkničemy.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
A jakou práci na VŠ děláte ?