Ještě že jsem zvyklý ze skauta na malou polní s vydatnou svačinou a jednu až 2 čutory s vodou ( podle teploty ). A hezké místo s výhledem k posezení se u Krumlova také jistě najde. A nějací vydřiduští judáci ať se zalknou.
Básnili přede mnou o Českém Krumlově jak je to tam úžasné. Tak jsem se zajel podívat. No žádná sláva, příště bych tam nejel.
Každý obyčejný Čech se jim na to vyprdne. A ten, kdo na to má, potřebuje na to také upozornit. Takový člověk je tím radší, čím je to dražší. Tak ať si tu vodou koupí.
Kdo je ochotný to dát, proč ne. Osobně restaurace navštěvuji minimálně. Raději investuji do vstupů do historických skvostů naší překrásné, i když poněkud předražené země... 😸💓
Je tam ještě jeden chyták. 21Kč za Euro. Tak vás neoškube ani směnárna v Praze. Na tyto podniky by měl upozorňovat i turistický průvodce.
Taky se může stát že jim to přes noc shoří...
to je urcene pouze pro cizince, tem je to jedno nebo si reknou ze je to tady asi normal. Je to obri cirkus kde se jen zdimou turiste, stejne jako v centru Prahy. Normalni clovek na takova mista samozrejme nechodi.
Taky jsme takhle naleteli, ale naši vinou, špatně jsme si přečetli gramáž u masa, bylo to docela šikovně napsané. Na vesnici restaurace(prázdná)....Za dva malé steaky s hranolkami a vodou jsme zaplatili 2000,- 🙂 Co neděláš, člověk se pořád učí
To bych jim nezaplatil a odešel bych. Počkal bych až mě neuvidí a šel bych pryč. Ať si zavolají klidně policii.
Nadává se na Chorvatsko a v Česku je to také samý zlatokop. Turisté mají problémy s přepočtem a tak to většinou přehlédnou a zaplatí. Čech si rozmyslí, zda dá za dortík 220Kč.
Turisté mají problém s přepočtem. Tím chcete říct, že sem jezdí samí tupci?
Prázdná luxusní restaurace v turistickém centru, když okolní jsou plné, do té vůbec nevstupovat. Ani pohled do nabídky menu za to nestojí. 21,- Kč za Euro, to už je výrazné varování.
Moc bych si přál, aby stejní lidé bojovali za nás, co na to "nemáme" nebo nechceme mít, třeba v Pařížské ulici u triček a tepláků za tisíce, u prodejen luxusních aut, u benzínek, když benzín byl za pade atd. atd. 🥰💋🍻🥰🤣 cca už tři/čtyri/pět let děláte každé jaro reklamu restauraci, co ještě funguje a dle mého názoru z vašich keců a nepřejících reakcí žije 🤣 mnoho lidí jí navštíví, nemá problém a je rádo, že tam nechodí "socky" jako jsme my 🥰 rozumíte tomu ?👍