1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 24 dny

Snad se dívám do jídelního lístku a pokud se mi ceny nezdaji, odejdu. Nikdo mě nemůže nutit tam zůstat a objednat.

14
Před 24 dny

Tak to jsou rakety a ještě kurz 21 CZK/EUR to je dvojitý zásah, koukám, že pivson z toho ještě vyšel nejlíp. Capuchčíno za 169, masakr 🙂

15
Před 24 dny

Pokud budou lidé tuto cenu akceptovat tak se bude pořád zdražovat.Je to jen o tom jestli je spotřebitel ochotný platit.Tady vidíte že ano jinak by skrachovali.🙈

1
Před 24 dny

Říkejte si co chcete, já v tom vidím prachsprostou zlodějinu. Ten kdo by po mě chtěl tyhle nekřesťanské peníze si zaslouží přes tlamu . Zdarec😉

3
Před 23 dnyUpraveno

Vždy se najdou lidé, kteří s hrdostí sobě vlastní dají okolí najevo, já na to mám. Každé zboží si svého zákazníka najde. Dobrá reklama pro tento typ lidí 🙂

1
Před 24 dny

Ja bych to vyuzival jako verejne WC,prijit,nahlednout do listku,zajit na WC a odejit,kdyz tam maji takove ceny,tak by s udrzbou nemel byt problem

3
Před 23 dny

Restauraci přeji hodně štěstí v budoucnosti, věřím, že o zákazníky nouzi mít nebude, jelikož duchem slabých lidí existuje mnoho, jak je vidět!

1
Před 24 dny

Pokud lidé takovéto ceny budou akceptovat a zaplatí, tak není divu ...

1
Před 24 dny

Prectu si ceny na jidelnim a napojovem listku a pokud se mi nelibi, tak je poslu tam, kde zada ztraceji dobre jmeno a odejdu….

6
Před 22 dny

Tak snad maji lidi oci..umeji cist v jidelaku a mohou se podivat na recenzi......a tyhle zlodejske podniky uplne vynechat a napsat recenzi....

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt