1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 23 dny

Nejlepší je pohovořit s místními a poptat se, kam chodí na pivo.

Tak už vím, že v Krumlově se chodí třeba k Bejkovi.

5
Před 23 dny
Petr Plichta

Prosím prosím jestli tam jdete jen na pivo v pořádku ale hlavně tak nic nejezte lidi jsem znal osobně dělám v gastru vím co mají za jídla prosím NEJÍST NIC

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 23 dny

A co takhle si odplivnout a jít dál.

Chápu,v okolí nebude lépe,ale ještě nikdo hlady neumřel za pár hodin nutných k přesunu!!!

33
Před 22 dny
Miroslav Holub

Mam tam svoje oblíbený hospůdky, některý jsem bohužel vynechal...díky personálu a cenám.

Před 24 dny

Přečtu si jídelní lístek vidím zlodějské ceny tak jdu pryč. Doufám že většina lidí umí číst a a podle toho se zařídí.

181
Před 24 dny

Ano, tam je to vyhlášené. Nekoupil jsem si tam ani zmrzlinu. Volná tvorba cen je jedna věc ale toto chování obchodníků je za hranou.

53
Před 23 dny
Aleš Korčák

Minulý týden Luhačovice - 1 X ☕️ + malá zmrzlina = 130 Kč. Pokud si to dáte v Horní Dolní, bude to levnější. V Krakově 2 X špagety + 2 piva na koruny = 800, levné Polsko.

4
Před 24 dnyUpraveno

Krumlov je kategorie sama o sobě. Ceny světové, služby mizerné a je jedno jestli jde o půjčovny, restaurace, kempy. Zamrzli někdy v roce 95. A ve finále je to ghetto s hezkým centrem a řekou.

38
Před 23 dny
Tomas Hranaty

Jaký ghetto? Ty si z jakyho vidlakova?

11
Zobrazit další reakci
Před 24 dnyUpraveno

Zloději no, ale nedelaji nic nezákonného. Osvěta je dobrá, a průvodci by měli na toto upozorňovat. Stydím se za tohle, naštěstí není to o národnostnech ale o lidech

62
Před 24 dny

Tak tam si snad sedne jen úplný imbecil. Přece když někam vejdu, aspoň orientačně mrknu na lístek, třeba už jen proto, abych věděl, jaký pivo tam točí a co mají v nabídce. A v tom případě si ceny všimnu taky. 🙄🤣

109
Před 24 dny

No a?? Standardní evropské ceny. Pokud má hospoda platit rádio, televizi, vodné, stočné, 2 násobně drahý plyn, 3 násobně drahou elektriku, číšník má mít 40.000 přiznaný základní plat, kuchař 60.000, k tomu provoz budovy, aut, účetní, IT, úklid, provozní revize, BOZP, deratizace, dezinfekce, dezinsekce, opravy kuchyňského vybavení, opotřebení vybavení, náhrada ukradeného vybavení, HACCP, atd. atd. atd. a ještě vydělat na zisk ( většinou i mzdu ) vlastníka + zisk na investice, tak jsou to reálné ceny. Pokud jsou někde ceny nižší, tak jen proto, že tam obvykle lidi dřou za minimální mzdy a zbytek dostanou bokem na ruku, pomocné práce dělají načerno kolegové z UK a pod. Je nejvyšší čas, aby se lidi probudili do reality, kterou tady vlády vybudovaly. Každým vládním rozhodnutím se zpřísňují a komplikují pravidla hry, což logicky zvedá ceny všeho a všem. Neustále se hledají způsoby, jak dojit z lidí víc a víc peněz. Jak hlídat všem úplně všechno, místo toho, aby se hlídalo, kde se rozkrádají státní peníze. Výsledkem je to, že hospoda bude luxus, který si bude moct dovolit jen málokdo, nebo to bude vesnická IV. cenová, kterou bude provozovat nadšený důchodce. To je realita tohoto světa a to je realita podpory podnikání v ČR. Kdo nepodniká, nic nedělá a ani nevlastní RD, tak nemá tušení, kolik povinností kdo ze zákona vlastně má. Co vše musí platit. Co za normy je spojeno s budovou, natož gastro provozem! Takže ať cizinci platí a zvykají si. Ostatně, u nich doma mají 3x větší mzdu. Podpora v nezaměstnanosti v DE je cca 2.000 EUR. Aby byly mzdy jako v DE, musí tomu odpovídat ceny.

32
Před 23 dny
Pavel Sklenář

Pane,je mi vás líto a hlavně z vás nevolno.

25
Před 24 dnyUpraveno

Hold ponaučení. Pokud přijdu v cizím městě do restaurace apod požádám si o nápojový lístek. Asi tak. Nikdy jsem to tak neřešil, jenže v době nehoraznych zlodějů se to jinak nedá dělat. A když nebude vyhnutí raději si koupím v supermarketu pět láhev s pitím a ledovou kávu. A chleba s paštikou nebo řizkem sním někde na lavičce. A ti tzv podnikatelé ať si to narvou někam.

26
Před 23 dny
Libor Vašát

Přesně tak😉Napsal jste to tak, jak to vnímám i já.Prostě skočím do obchodu, koupím něco.Sním v pohodě a neposeru se z toho, že nemám kolem sebe luxus 😱

Každého volba.🤣

11
Před 24 dny

Past by to byla, pokud by porušovali zákon, takhle je to jen o blbosti lidí, že na to přistoupí. A ano i mě se to nelíbí, ale nebýt blbosti lidí, tak by nemohli existovat.

56
Před 24 dny
Ladislav Vyhnálek

Průvodci by na toto měli upozorňovat neboť je to opravdu nemravné

41
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt