1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 28 dny

Ani se paní nedivím, to co předvádí někteří řidiči v obci je opravdu minimálně na pár facek. Člověk už se cítí opravdu zoufale a spravedlnosti se bohužel nemá šanci dovolat. Ta samá situace je i u nás, radar bych brala všemi deseti nebo alespoň občasné silniční kontroly, bohužel neděje se vůbec nic. Naprosto zoufalá situace! 😡😭😫

43
Před 26 dny
Jitka Egermaierova

👍👍👏U nás také.Mezi Mníškem pod Brdy a Kytínem,bez chodníku,řidiči jezdí bez ohledu na chodce.Blíží se výročí,kdy jsem jela na kole a raději jsem skončila v ,,PANGEJTU''než bych se stala aktérkou dopravní nehody.Měření rychlosti ŽÁDNÉ!!!

1
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 28 dny

Vyrobte si z naky krabice fake radar na trojnozce a do googlemap naklikejte, ze se tady meri rychlost... lidem s navigaci (vetsina) to tam vyskoci a zpomali... 😊🤌

14
Před 27 dny
Jakub Rýdl

jsem zvyklej jezdit v obci pomalej mijel jsem poštu jel jsem tak 35 a stedoval jsem pani ktera vyšla z pošty ona se otočila na kranfleku nerozhlédla se a skočila mi před auto stačil jsem to v duchapřitomnisti zastavit jet rychleji měl bych rozbite auto a baba by byla v panu

8
Před 28 dny

Článek plný kontroverzních informací, například zpomalte jste v obci - nejste, komunikace vede kolem obce.

Paní by se měla chytit za nos, domácí zvířectvo může volně běhat na veřejnosti potažmo po komunikaci?

Možná by se měla paní projet třeba po Rakousku, zjistila by že kolem takových statků se běžně může jezdit 100 km/hod a to dokonce i v případech kdy bezprostředně přímo na komunikaci vedou hlavní vchody do statků.

Jsi li šťastný zatrub... nápis otevřeně vyzývá k porušování silničního zákona, kdy smím použít zvukové znamení snad zákon jasně vymezuje..

48
Před 27 dny
Jan Kundrát

Na ceduli není napsáno "zpomalte jste v obci". Je tam napsáno "tady se jezdí 50", a to proto, že na komunikaci vedoucí kolem obce je omezená rychlost na 50 km/hod., a to na celých cca 400 metrech.

21
Před 28 dnyUpraveno

Skuteční C*ra*i stejně nezpomalej, ale asi by to vyřešilo protáhnout pluh kolmo k cestě ve smeru do vsi, žádná hluboká orba, takovej zpomalovací pražík, jako že samo asi prasklo, vyklepe se to za pár týdnů...dneska na silnici nic divnýho🙂

18
Před 28 dny
Vera Nycova

takže navádění k ničení majetku státu, to je trestné

17
Zobrazit další reakci
Před 27 dny

Nejspíš tam není moc velká pravděpodobnost případného výdělku, jinak by tam obecní slouhové dávno úsekovku udělali.. Ta se dělá zásadně na širokých rovných úsecích občas i s odděleným chodníkem a na místech, kam jezdí turisté, aby byl zaručen příliv těch, co to ještě neznají a dají se kasírovat za 55km/h.. Na takových místech, kde je to potřeba se nedovoláte. Nezajímá je to. Tady by stačil i strašák. Hovada sice nezpomalej, ale třeba 80% ostatních ano..

14
Před 28 dny

Nemá honit kachny po cestě.Nebo on je povolen volný pohyb hospodářských zvířat?

34
Před 28 dny
Tomáš Benda

Třeba divoké kachny? Nebo že by někdo dobrovolně svoje domácí naháněl do příkopu k silnici? To asi ne, že ne 🙂

17
Zobrazit další 4 reakce
Před 27 dny

není překvapující, že dle oslovení je to klasicky cíleno zase jenom na chlapy. Ani fakt, že již spoustu let si všímám, že dnes jezdí ženy hůř, než muži, tuhle gender férovku nezmění. Ale on si nikdo nedovolí tam napsat k. tady se jezdí 50, že?

2
Před 28 dny

Máme ten samý případ v Hrušovanech nad Jevišovkou na ulici Cukrovarská. Řidiči si myslí,že jsou mimo obec a jezdí si tady jak na zkušební závodní dráze. Stížnosti na MÚ zatím nepomáhají. Asi dáme taky tu ceduli : Č....i, tady se jezdí 50! 🙂)

16
Před 28 dny

Retardér by beze slov sdělil totéž a ještě by skutečně zpomalil i ty největší rychlíky.

16
Před 28 dny
Pavel Medek

Jenže retardér musí být schválen. Bohužel. Tabule ne.

16
Před 27 dny

a kdo by to v té rychlosti četl...?

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt