1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Přijde mi to nelogické přidávat všem stejně. Spousta důchodců stále pracuje, žádnou nouzí netrpí. Pokud má důchod 19tisíc, k tomu nyní valorizace, výchovné, k tomu stálý plat 37tisíc, na co ještě bude dostávat příspěvek 6tisíc a více? Měl by být strop.

2
Před 1 rokem
Barbora Petrová

😖

Před 2 roky

Je potřeba připravit návrh zákona o průměrném měsíčním platu v česku a to, poslanců obou sněmoven, vlády a všech soudců a státních zástupců a státních zaměstnanců. Jinak se bude u nás zdražovat furt a nic jiného nepomůže.

6
Před 2 roky

Poslanci ANOfertu se složí na důchodce. To je od nich chválihodné.

43
Před 2 roky
Milán Vosmik

My důchodci jsme vám platili školy a vy nás urazite, bože kam jsme stou nenávisti došli, podle vás by staré lidi měli izolovat a dávat jist jen jednou za den??? Lidi co se to snama stalo.

58
Zobrazit dalších 15 reakcí
Před 1 rokem

Marie Slaná máte skoro 100% pravdu i když nyní většina žen ty může přeskočila . Jsem v důchodu od 2005 a odpracovaných a uznaných 44 roků vyučený nástrojař se 4 letou SPŠS ( denní) ne žádný večerní kurz! A když jsem dostal 1. Důchod 7129 Kč a zjistil jsem že mám o 3000 Kč nižší důchod než ti co asi nemohli pracovat a žili z dávek protože je počet dětí uživil. Uvažoval jsem o sebevraždě a strašně jsem se za důchod styděl! Nakonec jsem se musel držet když na za tehdy křesťana bylo jako všem přidáno O a 45 Kč!! Ale přežili jsme vychovali 2 děti aspoň náhradu za sebe ! A teď když řeknu při debatě se známými i ženami mi nevěří že mám celých 16363 Kč a oni mají dle děti o 1000 až 1500 víc ! Dle paní A- P , Črn ap. Jurečky a dalších jsem lempl! Oni tvrdí a spočítali že Průměrný důchod je přes 20000 Kč !??? To je zase o 3,500 Kč méně .ozna neumím počítat maturoval jsem v roce 1966 tak už zapomínám i když co mě znají mi skoro závidí jak mi to myslí a to i lékaři. Jsem od té málo práce a brigád po třech tezšich operacích 3 endoprotézy a infarktu na tu 4 bych už nešel a neudělal těm co na nás tolik myslí radost že zas 1 ubohemu důchodci nemusí posílat důchod a snižovat valorizaci a sobě přidávat tisíce !!! Věřím že příspěvek neschválí protože by důchodci měli moc a ti co pracují méně . My jsme žádných 300 O00 na děti nepobitali a to těm mladým rodinám s dětmi nezávidím nic aspoň vidí jak je dnes za těch lidumilu v ČR skoro vše nejlevnější z celé EU.Oni nikoho nenechají padnout!!! Doporučuji jezdit nakupovat do Polska Německa či Rakouska tak podporují naše rodině.firmy a zemědělce.

Před 2 roky

Proč se prostě nepřidá všem stejná částka ? Vždyť zatím co jiní mají navýšení o tisíce někteří o 80 Kč je to velmi špatně nastavené a pro sociálně slabsi s nižšími důchody kterým má valorizace pomoct je jim k ničemu přídavek o 80 Kč .opět se pomáhá těm bohatším .dejte všem stejně jde přece o pomoc v mimořádně situaci netyka se to toho kolik kdo odvedl v minulosti .

6
Před 2 roky

Na Ukrajinu jsou peníze hned,tak proč by nemohli dostat i důchodci.

84
Před 2 roky

Vláda má prachů jako cucků,na Ukrajinu valí miliardy tak by tento příspěveček měla akcptovat!

75
Před 1 rokem

Iva Svobodová je mi Vás upřímně líto když máte děti neberete Rodičák ? Za nás nebyl ano děti jsou budoucnost ale my měli taky děti a ještě jsme něco vybudovali a Vy neslysite řady jděte do predx časného důchodu ve 022 a ne jak máte v roce 2023 budete mít větší důchod a pak brečí a nestíhají když na Nábor p. Jurečky se přihlásilo 120000 důchodců. Vás se to asi netýká tak hudrate na ty důchodce! Vy máte jít když máte málo na sociálku pro příspěvky na to a na tamto všude se to píše. Nepřejí Vám to co máme v rodině dluh exmanželka přes 230 O00 Kč na 3 děti nyní již na 2 a ráda že sociálky na nic nemáte nárok , nakupujte v hrabáku o potraviny si napište charitě oni Vám něco pošlou . Ještě že škola byla dobrá a priplacela jim by obědy. A teď už jedna pracuje i na ty co nás mají rádi víc než jine. Ale ti 2 dvojčata nedostali 5000 Kč protože tato vláda nerozděluje jen lidí co pracují a důchodce ale i děti nárok nemají ty co se narodily před 1.8.22 to je paráda. A to o níž píšu je invalidní důchodkyně.. co Vy na to milá paní ??

Zbytečná snaha , vláda ty peníze nikdy nedá , kdyby nebyla zákona valorizace nedali by ani korunu , peníze jsou tak akurát pro cizince.

18
Před 2 roky

tak tak, když je dost pro Ukrajince , tak i pro české důchodce...peněz je zřejmě dost

66
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt