To je jenom politikaření .Ta paní ví že to nemůže projít proti většině ,což je ten vládní slepenec.
Museli by jsme mít UK pas
Jen to inflaci trochu přidá plyn. A neplatí, že kdo šetří, má za tři, ůspory klatě zrácejí na hodnotě. Vzhůru do závislosti na vladařích.
Teď v hospodách sedí jen důchodci tak proč jim nepřidat a rodinám s dětmi opět nic . Super stát . Nacpėte to všechno taky Ukrajincům
V hospodách sedí většinou mladí lidé,ne důchodci.Najednou všem Ukrajinci leží v žaludku.
Sliby chyby ,zase nás odbydou pár stovkami,na Slovensku i jinde mají i 13 důchod v prosinci ,fuchod navíc tady máme prd hlavně že vláda má miliony
Dnešní duchotci jsou ničitele mladých pracujících lidí.
Pane Pavelka a cim ti duchodci nici mlade lidi ? To by ste mel zduvodnit. Dnesni duchodci si to jiz odpracovali a prinesli do systemu mnoho miliard.
Ostatne 700 milionu na zbrane pro UA mame jak nam zdelila v nedeli pani ministrine
Já teda nevím, ale dát 6000kč problém není, ale dát 5000kč už je protiprávní ze strany EU?? Jaký je v tom rozdíl?? 🤣
Já dostala v lednu 400 v červnu jen 350 a v září dostanu 200 . Tak kde mám ty 2500 . Už mě ty keci štvou .
Alenka....tomu dala, tomu dala, komu se nedostane??
Pan Fiala je mimo mísu, může zrušit neziskový sám si odtamtud bere peníze tak si ji může zrušit platíme ho snad dost
Vrátil jsem se v čase tak ani ho....no, nezbylo by pro UK
.
My dáváme Británii nějaké peníze??