1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

To je jenom politikaření .Ta paní ví že to nemůže projít proti většině ,což je ten vládní slepenec.

15
Před 2 roky
Jirka Matoušek

Museli by jsme mít UK pas

23
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Jen to inflaci trochu přidá plyn. A neplatí, že kdo šetří, má za tři, ůspory klatě zrácejí na hodnotě. Vzhůru do závislosti na vladařích.

6
Před 2 roky

Teď v hospodách sedí jen důchodci tak proč jim nepřidat a rodinám s dětmi opět nic . Super stát . Nacpėte to všechno taky Ukrajincům

41
Martin Skácel

V hospodách sedí většinou mladí lidé,ne důchodci.Najednou všem Ukrajinci leží v žaludku.

23
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Sliby chyby ,zase nás odbydou pár stovkami,na Slovensku i jinde mají i 13 důchod v prosinci ,fuchod navíc tady máme prd hlavně že vláda má miliony

Před 2 roky

Dnešní duchotci jsou ničitele mladých pracujících lidí.

22
Před 2 roky
Libor Pavelka

Pane Pavelka a cim ti duchodci nici mlade lidi ? To by ste mel zduvodnit. Dnesni duchodci si to jiz odpracovali a prinesli do systemu mnoho miliard.

Ostatne 700 milionu na zbrane pro UA mame jak nam zdelila v nedeli pani ministrine

5

Já teda nevím, ale dát 6000kč problém není, ale dát 5000kč už je protiprávní ze strany EU?? Jaký je v tom rozdíl?? 🤣

10
Před 2 roky

Já dostala v lednu 400 v červnu jen 350 a v září dostanu 200 . Tak kde mám ty 2500 . Už mě ty keci štvou .

7
Před 2 roky

Alenka....tomu dala, tomu dala, komu se nedostane??

7
Před 2 roky

Pan Fiala je mimo mísu, může zrušit neziskový sám si odtamtud bere peníze tak si ji může zrušit platíme ho snad dost

2
Před 2 roky

Vrátil jsem se v čase tak ani ho....no, nezbylo by pro UK

.

5
Před 2 roky
Bedřich Novák

My dáváme Británii nějaké peníze??

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt