1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Kdy už tu paní převezmou v Bohnicích?

114
Martin Limburský

Kterou? !!!

49
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 roky

Dát mimořádnou dávku 6.000 všem důchodcům je hloupost.

4% mají důchod nad 40.000, ti to ani nepocítí.

Kde udělat tu hranici ?

Co když já budu mít 19.800. kamarád 20.100 a já ji při hranici 20.000 dostanu a on ne ? Přitom ti s vysokým důchodem do systému sypali 4x více než ostatní.

36
Před 2 roky

Nemůžeme vypouštět takové sumy když inflace stoupá.Čekala bych že to fotomodelka Alenka bude vědět když dělala ministryni financí.

153
Před 2 roky
Milada Beránková

Tak hlavně že fialovci rozdávají. To jste určitě velice spokojená.

173
Před 2 roky

Jsem v důchodu.Je potřeba ty platby srovnat jako za Kalouska.Kazd rok valorizace 70 kaček,a to v tom byl čert aby důchodci nezmlkli.Je potřeba víc Hlubucku a spol,to je správná sorta národa.Na druhou stranu mám pěkný důchod protože jsem dost vydělával.A jestli nějaký soukromník dával na sociálním prd a nic je mi úplně jedno.Tedy pokud prd dostane na důchod.Ve fabrikách platí lidé sociální jako mourovatou,a jestli někdo dělal dvacet let na pánských záchodcích a dostával prachy na ruku je jeho problém Teď je každá kačka dobrá,ale když to tady čtu,tak ty peníze navíc snad ani nechci Já vím,na nic není.Ale je.

4
Před 2 roky

Proč zase důchodci, těm se valorizuje důchod pravidelně, proč ne všem, bylo by to spravedlivé.

Jinak paní Schillerová dobře ví, proč to dělá i když to sněmovnou nikdy neprojde.

60
Před 2 roky
Ivana Šimůnková

proč, proto že všichni důchodci nemají 15 a více tisíc korun. Sousedka je sama a má 11.000,- kaček důchodu. Nevím jak by jste p.Ivono vyžila , když za byt platí cca 8.000

87
Před 2 roky

Já jsem důchodce (se slušným důchodem) a i tak za mne tyto jednorázovky nic neřeší, peníze se rychle rozkutálejí a důchodci jsou tam kde byli. Větší pomoc by měli dostat hlavně ti důchodci, kteří mají menší důchody, protože důchodci s vyššími důchody to snáz přežijí než ti chudí. Mělo by to fungovat stejně jak se pokouší vláda pomoci těm nejpotřebnějším, i když musím podotknout, že by to mělo být rozhodně lépe, protože to s tou pomoci těm slabým vůbec nefunguje, spíš naopak. Pokud bude pokračovat tato krize, tak by měly být valorizace jednotné (stejnou částkou) a po zažehnání krize by se zase vrátily valorizace ke stejnému principu tak jak jsou běžné.

39
Před 2 roky
Milan Pucok

Víte já mám problém s tím, podporovat důchodce s malými důchody. V mém okolí mají nejmenší důchody OSVČ. Celý život se mi smáli, že odváděli to nejmenší, co mohli a teď brečí, že nevyžijí. Když už, tak si to měli ukládat.

Samozřejmě, že nemocní lidé a lidé, kteří, vzhledem k svému intelektu nemohli vykonávat lépe placenou práci, těm se omlouvám, těm bych to dal.

76
Zobrazit dalších 11 reakcí
Před 2 roky

Pokud dle nařízení ÚS nepokryje valorizace nízkých důchodů ani zdaleka růst cen, je mimořádný příspěvek nutný.

196
Jan Kvasnička

Není ... je třeba se uskrovnit ....

56
Zobrazit další 4 reakce
Před 2 roky

Fiala tvrdí, že důchodce si přijde na částku 2,500 Kč! Už mu jaksi nedochází, že ne všichni důchodci této částky dosáhnou! Je tak hloupí, nebo lže?! Asi obojí. Já jsem dostala navíc 350,- Kč. A takových je mnohem, mnohem více. Ať už jde i s těmi svými poskoky do .....!

91
Před 2 roky
Danuše Buchalová

Fialoví vždy budou tvrdit to co jim vyhovuje.

57
Před 2 roky

Kdy konečně se ti důchodci probudí a přijdou na to že poněkud při těle

Alenka, páv, čuník a Bureš vždy před volbami dělají dluhy jejich dětem a vnukům , kteří to budou muset jednoho dne v budoucnu zaplatit.

Z cizího to se Alence, pávu, čuníkovi a Burešovi rozdává.

Důchodci bděte a neblbněte.

103
Před 2 roky
Jaroslav Alois

Alois začnou přemýšlet a neplácaj kraviny nebo se vratěj do Bohnic, nebolí to, ale načekaj se

5

Tento článek by si měl přečíst předseda vlády,možná,že by mu došlo,že NAŠI důchodci jsou přednější,než-li lidé z Ukrajiny. Myslím,že se jim dostalo dost pozornosti. Na druhou stranu,"vyžraný" chudýmu nevěří( a netýká se to pouze předsedy vlády,ale vlády celé) !!!

258
Před 2 roky
Růžena Kuželková

Důchodci se mají dobře, tak nelži. Znám jich hodně a nikdo si nestězuje. Moje matka 86 let se jen směje co má peněz. Kdo se postaral tak nefňuká!!!

136
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt