no dobře, město poskytlo deky, tělocvičnu a bagety a co dál? Nikde tady nečtu, že by jim poskytli přístřeší, doufám, že už je to vyřešené, to by mně opravdu naštvalo, kdyby pro ně něco nebylo a hlavně rychle
město poskytlo tělocvičnu pro ty ostatní evakuované lidi z paneláku na dobu než skončí hasiči práci
Asi město zase počítá s tím že se lidi postarají a koupí jim byt jako je to se vším když někdo něco potřebuje. Tím nezlehčuji situaci té paní s dětmi ale ty nahoře si zvykli že tyto a jiné problémy budou řešit obyčejní občané formou finančních sbírek.
to čekají aby nemuseli oni nic (úřad, stát atd.)
I Já bych předpokládala,že město nabídne volný byt ,nějakou finanční pomoc a klidně nějaký čas bez placení nájemného, než se z toho pani trochu dostane.
Já bych zase předpokládala, že si paní platila pojištění?
kdyby to bylo úkáčko nebo uhlí tak je vše hned!!
Takový malý dotaz. Proč dotyčný člověk nevolal nejdříve hasiče a hned na to té paní?
Proč v zoufalé situaci? Když mi vyhoří byt obrátím se na pojišťovnu.
Vyhořel jste někdy? Asi ne že ano. Tak neplkejte. Mě vy hořela chata. zbylo nám jen to co jsme měli na sobě. Ještě že jsme se pak měli kam vrátit domů do bytu. Tak že bych situaci té rodiny nijak nezlehčoval. Apropo pojišťovna vám pak dá peníze na nové věci ovšem třeba rodinné fotky, cenné věci po babičce vám peníze nenahradí.
Roční základní pojištění tak drahé není...
Dnes je moderní vyhlásit sbírku
No jo paní má smůlu, kdyby měla ukrajinský pás hned by se oni postarali. Tak šup státe postarej se.
Chudak pes
Dostanou take peize sousedi
Zena si mela vsimnout, ze neco beni v poradku
Na pohled nebo na poslech
Člověk v tísni vám pomůže.