1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

no dobře, město poskytlo deky, tělocvičnu a bagety a co dál? Nikde tady nečtu, že by jim poskytli přístřeší, doufám, že už je to vyřešené, to by mně opravdu naštvalo, kdyby pro ně něco nebylo a hlavně rychle

13
Před 9 měsíci
Irena Foukalová

město poskytlo tělocvičnu pro ty ostatní evakuované lidi z paneláku na dobu než skončí hasiči práci

1
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Asi město zase počítá s tím že se lidi postarají a koupí jim byt jako je to se vším když někdo něco potřebuje. Tím nezlehčuji situaci té paní s dětmi ale ty nahoře si zvykli že tyto a jiné problémy budou řešit obyčejní občané formou finančních sbírek.

15
Před 9 měsíci
Zdenka Drncova

to čekají aby nemuseli oni nic (úřad, stát atd.)

5
Před 9 měsíci

I Já bych předpokládala,že město nabídne volný byt ,nějakou finanční pomoc a klidně nějaký čas bez placení nájemného, než se z toho pani trochu dostane.

20
Před 9 měsíci
Jana Vaňáčová

Já bych zase předpokládala, že si paní platila pojištění?

9
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

kdyby to bylo úkáčko nebo uhlí tak je vše hned!!

18
Před 9 měsíci

Takový malý dotaz. Proč dotyčný člověk nevolal nejdříve hasiče a hned na to té paní?

1
Před 9 měsíci

Proč v zoufalé situaci? Když mi vyhoří byt obrátím se na pojišťovnu.

12
Před 9 měsíciUpraveno
Robert Polič

Vyhořel jste někdy? Asi ne že ano. Tak neplkejte. Mě vy hořela chata. zbylo nám jen to co jsme měli na sobě. Ještě že jsme se pak měli kam vrátit domů do bytu. Tak že bych situaci té rodiny nijak nezlehčoval. Apropo pojišťovna vám pak dá peníze na nové věci ovšem třeba rodinné fotky, cenné věci po babičce vám peníze nenahradí.

2
Před 9 měsíci

Roční základní pojištění tak drahé není...

12
Před 9 měsíci
Petr Vondra

Dnes je moderní vyhlásit sbírku

11
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

No jo paní má smůlu, kdyby měla ukrajinský pás hned by se oni postarali. Tak šup státe postarej se.

10
Před 9 měsíci

Chudak pes

Dostanou take peize sousedi

Zena si mela vsimnout, ze neco beni v poradku

Na pohled nebo na poslech

Před 9 měsíci

Člověk v tísni vám pomůže.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt