1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

No já myslel, že to máte připraveno stejně jak letošní rozpočet. 😵‍💫🤥

2
Před 5 měsíci

“Připravujeme se na různé scénáře…” Třeba na “zázrak”? To jsem zvědavá s čím zase přijdou…

Koblihám to je ale jedno. Ty sežerou i tu nejhloupější výmluvu a ještě u toho budou vesele hýkat. 😂

Před 5 měsíci

Dokud jsou politici v opozici a nejsou za nic odpovědní, tak mají vždy plnou hubu keců, ale jakmile se dostanou do vlády, tak najednou velmi rychle zapomínají, co slíbili, protože většinou jsou to totální nesmysly. Najednou je Česko vlastně v dobré kondici, má relativně malý dluh a plyn i ropu máme z více zdrojů. Babišova sekta to nikdy nemůže oficiálně přiznat, ale nakonec to ten hnusný Fiala zřejmě nedovedl tak na buben, jak před volbami velice rádi tvrdili...

2
Před 5 měsíci

Andreji, jak je to s předvolebním slibem levných energií a pohonných hmot??? Už nastal ten Tvůj ráj??? Že by Babišova drahota??? Ale to se mi nechce věřit 🤣🤣🤣.. Těch výkřiků na minulou vládu... Ach jo

3
Před 5 měsíci

Různé scénáře - ajeje, to už jsem někde slyšel. Takže zavřít kraje, zakázat cestovat a jezdit do práce, zavřít školky a školy .... a hospody, ty bych taky zavřel.

Před 5 měsíci

Andreji a v Průhonicích na tvé benzínce to bylo jak?

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA