1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Papalašské manýry tohoto týpka jsou k neuvěření. Já jsem Benda a ostatní si trhněte.

A toto by mělo být ústavním soudcem??? K zblití !!!

28
Před 1 rokem
Josef Řehůřek

A nemohl to říkat i p.Zeman? já sem prezident a kdo je víc? taky kouřil v letedle to bylo asi OK.

Před 1 rokem

Aby taky ne! Vzhledem k množství objednaného chlastu se museli zlít jak carští mužici a kapitán vlastně může být rád, že mu nevystupovali za letu z letadla na WC !!

9
Před 1 rokem

Když se jako trouba narodi tak jako trouba i umře. Holt arogantní prase

164
Před 1 rokem

Měli ho za letu výkopnout z letadla,a byl by klid.On by ten modréj pták doletěl po svých 😀😀

19
Před 1 rokem
Petr Krch

K tomu není co dodat

4
Před 1 rokem

Pekarová ho před nástupem do letadla asi nestihla poučit.

3
Před 1 rokem

Banda chujů, co se vydala na cesty. A tohle platíme z našich daní. Škoda, že to letadlo někde nespadlo do moře.

38
Před 1 rokem
Karel Pecen

Tohle bych moc nepsala a nesnižovala se na úroveň voličů slepence.

9
Před 1 rokem

pro vsechny, kteri maji mozkovou kapacitu jen do konce nadpisu: Jediným, kdo měl kouření ve vládním speciálu povolené, byl bývalý prezident Miloš Zeman. „Na prezidenta republiky, který je vrchním velitelem ozbrojených sil, se tento zákaz nevztahuje,“ vysvětloval webu Lidovky.cz po letu do Číny tehdejší armádní mluvčí Jan Šulc. Čím si ale Zeman toto privilegium vysloužil, není jasné

6
Před 1 rokem

Účastník zájezdu 😄 to snad není možné,co to je za kousek 😄.bylo by fajn,kdyby někdo natočil príma "komedii" o těchto lidech,co se pořád bijou v prsa,jak jsou dobří,a přitom pořád šlapou jen do samého lejna 😄.

20
Před 1 rokem

Stádo Pětikolky si udělalo vejlet a Benda,co kandidát na ústavního soudce, proč dělat něco co se má....podle toho to v naší české pobočce EU vypadá.

32
Před 1 rokem

Benda nemá zájem to komentovat.

Stejně tak jako podvody při studiu, za které nebyl dodnes potrestán.

31
Před 1 rokem
Josef Halama

To, že nemá zájem incident komentovat lze pochopit. Ale vysvětlit to Pekarové a veřejnosti snad bude muset ! Navíc ten Benda byl v letadle sám, že to musel řešit až kapitán letadla ?

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt