1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Největší ego má samozvaný ředitel zeměkoule a nejbližšího okolí. " Víte, kdo já jsem, " je jejich mantra. Ono totiž chlubení se zbytnělým a zduřelým egem je stejný nesmysl, jako preferovat stejně postiženou prostatu.

92
Před 1 rokem

Vládní garnitura si dělá výlety do destinacích které jak se domnívám jsou zcela nepotřebné pro naši ekonomiku a platíme tyto zájezdy my. Rychle si užít dokud to jde...

64
Před 1 rokem

Arogantní hlupáček, pozér, co nikdy nepracoval. Vyžírka, netáhlo, podvodný doktor práv...

312
Před 1 rokem
Petr Pomalý

Zajímalo by mě, co je to za voliče, kteří tam někoho takového drží tak dlouho. Čím je ohromil? Jakou skvělou práci pro ně dělá?

40
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Ani dobytek se nechová,jako naši někteří vládní a ústavní činitelé.Jedna ostuda za druhou.A to možná dostane ještě vysokou funkci.V tomhle státě je možné všechno.Vysoký policejní důstojník chlastá a jezdí s autem, teď čeká na povýšení.Už se vzpamatujte,takovéhle čuňárny se dějí jen v rozvojových zemích.

40
Před 1 rokem
Milan Bednar

Takovéhle čunárny se dějí všude, včetně nejvyspělejších zemích - jen si vzpomentě na množství sexuálních skandálů senátorů a kongresmanů v USA, nebo Británii - nejsme výjimka. Ale když jsme u toho kouření - náš čerstvý ex-prezident si zařídil výjimku, aby mohl hult ve vládním speciálu - Benda mi leze na nervy každým svým slovem, ale proč se tedy neřeší rovněž Miloš ? jak to, že výjimku dostal, a jak to to, že velitel vládní letky vůbec povolil svým pilotům to letadlo řídit ?

Před 1 rokem

A tohle chtěli jmenovat ústavním soudcem.

P. Fiala má opravdu "schopné odborníky".

Ale schopné čeho vlastně?

20
Před 1 rokem
Zdena Krejčová

Jaký pán takový krám.

5
Před 1 rokem

Takže vyplývá na povrch, že předražený výlet Pekarové a spol byl jen jeden velikánskej chlastací mejdan, který je placen z našich daní! To nejsou naši političtí reprezentanti, je to jen ubohá arogantní zvěř, která měl již dávno být pochytána a umístěna do klecí!

54
Před 1 rokem

Že se vůbec ti vyžírkové nestydí. Dělají všude jen ostudu. Já bych ho vysadila a vše by zaplatil negramot.

30
Před 1 rokem

Co si všechno si ještě dovolí tenhle projekční tatínkoposlanec? Z tohoto počinu je jasně vidět co je to za "vzdělance". Že ztratil kontakt s realitou je naprosto zřejmé.

33
Před 1 rokem

nasi slavni arogantni politici delaji ostude kde se jen da , no jo kdyz neumi na sebe upozornit vzdelanosti a inteligenci , tak aspon aroganci j , radeji nikde ve svete se nehlasit k Cesku , nebot uz nas znaji, politici nam delaji jmeno

178
Před 1 rokem

Toto za vlády Babiše nebylo. Babiš je a byl problém, ale tito bohorovní jsou tak namyšlení že si dělají co chtějí a to věřím že bude i ustavním soudcem. Ten komanč na hradě ho navrhne.

61
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt