Největší ego má samozvaný ředitel zeměkoule a nejbližšího okolí. " Víte, kdo já jsem, " je jejich mantra. Ono totiž chlubení se zbytnělým a zduřelým egem je stejný nesmysl, jako preferovat stejně postiženou prostatu.
Vládní garnitura si dělá výlety do destinacích které jak se domnívám jsou zcela nepotřebné pro naši ekonomiku a platíme tyto zájezdy my. Rychle si užít dokud to jde...
Arogantní hlupáček, pozér, co nikdy nepracoval. Vyžírka, netáhlo, podvodný doktor práv...
Zajímalo by mě, co je to za voliče, kteří tam někoho takového drží tak dlouho. Čím je ohromil? Jakou skvělou práci pro ně dělá?
Ani dobytek se nechová,jako naši někteří vládní a ústavní činitelé.Jedna ostuda za druhou.A to možná dostane ještě vysokou funkci.V tomhle státě je možné všechno.Vysoký policejní důstojník chlastá a jezdí s autem, teď čeká na povýšení.Už se vzpamatujte,takovéhle čuňárny se dějí jen v rozvojových zemích.
Takovéhle čunárny se dějí všude, včetně nejvyspělejších zemích - jen si vzpomentě na množství sexuálních skandálů senátorů a kongresmanů v USA, nebo Británii - nejsme výjimka. Ale když jsme u toho kouření - náš čerstvý ex-prezident si zařídil výjimku, aby mohl hult ve vládním speciálu - Benda mi leze na nervy každým svým slovem, ale proč se tedy neřeší rovněž Miloš ? jak to, že výjimku dostal, a jak to to, že velitel vládní letky vůbec povolil svým pilotům to letadlo řídit ?
A tohle chtěli jmenovat ústavním soudcem.
P. Fiala má opravdu "schopné odborníky".
Ale schopné čeho vlastně?
Jaký pán takový krám.
Takže vyplývá na povrch, že předražený výlet Pekarové a spol byl jen jeden velikánskej chlastací mejdan, který je placen z našich daní! To nejsou naši političtí reprezentanti, je to jen ubohá arogantní zvěř, která měl již dávno být pochytána a umístěna do klecí!
Že se vůbec ti vyžírkové nestydí. Dělají všude jen ostudu. Já bych ho vysadila a vše by zaplatil negramot.
Co si všechno si ještě dovolí tenhle projekční tatínkoposlanec? Z tohoto počinu je jasně vidět co je to za "vzdělance". Že ztratil kontakt s realitou je naprosto zřejmé.
nasi slavni arogantni politici delaji ostude kde se jen da , no jo kdyz neumi na sebe upozornit vzdelanosti a inteligenci , tak aspon aroganci j , radeji nikde ve svete se nehlasit k Cesku , nebot uz nas znaji, politici nam delaji jmeno
Toto za vlády Babiše nebylo. Babiš je a byl problém, ale tito bohorovní jsou tak namyšlení že si dělají co chtějí a to věřím že bude i ustavním soudcem. Ten komanč na hradě ho navrhne.