A co paní Sovová? Už píše vysvětlující dopis?
A já si říkal ,když se vybatolil z letadla ,ten vypadá jako by mu kuna vypila vajíčka a on měl zatím absťák.Ještě by mě zajímalo proč ho tam Pekarová brala.
Za státní peníze trajdat po světě. Kdo by to nebral.
Benda rádoby s právnickým titulem, neumětel, člověk který neuznává žádné zákony. Protlouká se léta politikou a bere tučné prachy. Takovemu bych dala lopatu a krumpáč a šel by kopat výkopy, konečně by věděl co je to práce. A co byste čekali od výpravy s Pekarovou. Ta má v hlavě to samé co Benda. Na palubě jeden velký mejdan ,šampus tekl proudem a o jídlo nebyla nouze. Vždyť my jim to zaplatíme.
Naprosto přesně.
Kapitán neměl upozorňovat, ale rovnou přistát. Samozřejmě na náklady kuřáka. Na podruhé by si to Benda rozmyslel. Buran jeden
Příklad toho, že osoba, která má napsáno, že absolvovala vysokou školu ( byť pověstná plzeňská práva) může být jednoduchá jak frekventant pomocné školy. A toto nedopatření rodičů by ještě rádi vykopli výš.Za co?
Neskutečné, co se v té naší rodné hroudě děje....
Strýc Benda asi poprvé letěl letadlem.. chudák "permanentní " politik. Kdyby letěl už někdy dřív, věděl by, že " ...tento let je přísně nekuřácký..." je to..BENDA
Kapitán měl přistát a nechat Bendu v Kambodži zatknout místními úřady. Sluha daňových poplatníků musí jít příkladem v dodržování nařízení a zákazů, Smutné ...
Nejdřív cigareta s letadla a pak B....
on jsi myslí že si dovolit může všechno a všady je to buran a už by měl také nadobro skončit v poslanecké sněmovně nic jiného neumí jen tam sedět na křesle
Co si ty politici dovolují, jeden si vypaluje zobák v letadle , druhý oplácává po zadku Korejku. Tato vláda je ostuda našeho lidu ,který ji živý. Už by měli táhnout i s prolhaným premiérem. Vyplňují se slova Štěpána, že budeme otroci ve své zemi. K tomu spějeme od r. 1989 , kdy to do rukou vzali demokratické strany. Nikdy jsem nebyl v žádné straně jenom jsem poctivě pracoval a lidi práci měli a věděli co žerou. Podívejte co z naší země za 33let udělala demokratická politika. Padlo spousta podniků lidi bez práce kvalitní jídlo vyvážíme sračky dovážíme ,které určitě politici nežerou, stát zadlužují, miliardy rozhazují a vlastní lid okrádají. Jedním slovem svoloč.
Ano demokratické strany plné komunistů a nebo jeji harantů invidiují štítících se práce které my občané nepochopily.
Marečku ty kluků jeden ty taky kouříš takhle už nevyrostes nojo výlet ne jenom kouření chlast dráhy jídlo to se to žije z našich daní a pak že jsme na tom špatně jenom někdo a Benda by měl být ústavní soudce pane prezidente otevřete oči