1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A co paní Sovová? Už píše vysvětlující dopis?

53
Před 1 rokem

A já si říkal ,když se vybatolil z letadla ,ten vypadá jako by mu kuna vypila vajíčka a on měl zatím absťák.Ještě by mě zajímalo proč ho tam Pekarová brala.

113
Před 1 rokem
Jan Murai

Za státní peníze trajdat po světě. Kdo by to nebral.

108
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Benda rádoby s právnickým titulem, neumětel, člověk který neuznává žádné zákony. Protlouká se léta politikou a bere tučné prachy. Takovemu bych dala lopatu a krumpáč a šel by kopat výkopy, konečně by věděl co je to práce. A co byste čekali od výpravy s Pekarovou. Ta má v hlavě to samé co Benda. Na palubě jeden velký mejdan ,šampus tekl proudem a o jídlo nebyla nouze. Vždyť my jim to zaplatíme.

41
Před 1 rokem
Jaroslava Vosecká

Naprosto přesně.

11
Před 1 rokem

Kapitán neměl upozorňovat, ale rovnou přistát. Samozřejmě na náklady kuřáka. Na podruhé by si to Benda rozmyslel. Buran jeden

115
Před 1 rokem

Příklad toho, že osoba, která má napsáno, že absolvovala vysokou školu ( byť pověstná plzeňská práva) může být jednoduchá jak frekventant pomocné školy. A toto nedopatření rodičů by ještě rádi vykopli výš.Za co?

Neskutečné, co se v té naší rodné hroudě děje....

8
Před 1 rokem

Strýc Benda asi poprvé letěl letadlem.. chudák "permanentní " politik. Kdyby letěl už někdy dřív, věděl by, že " ...tento let je přísně nekuřácký..." je to..BENDA

3
Před 1 rokem

Kapitán měl přistát a nechat Bendu v Kambodži zatknout místními úřady. Sluha daňových poplatníků musí jít příkladem v dodržování nařízení a zákazů, Smutné ...

132
Před 1 rokem
Martin Vostrý

Nejdřív cigareta s letadla a pak B....

23
Před 1 rokem

on jsi myslí že si dovolit může všechno a všady je to buran a už by měl také nadobro skončit v poslanecké sněmovně nic jiného neumí jen tam sedět na křesle

40
Před 1 rokem

Co si ty politici dovolují, jeden si vypaluje zobák v letadle , druhý oplácává po zadku Korejku. Tato vláda je ostuda našeho lidu ,který ji živý. Už by měli táhnout i s prolhaným premiérem. Vyplňují se slova Štěpána, že budeme otroci ve své zemi. K tomu spějeme od r. 1989 , kdy to do rukou vzali demokratické strany. Nikdy jsem nebyl v žádné straně jenom jsem poctivě pracoval a lidi práci měli a věděli co žerou. Podívejte co z naší země za 33let udělala demokratická politika. Padlo spousta podniků lidi bez práce kvalitní jídlo vyvážíme sračky dovážíme ,které určitě politici nežerou, stát zadlužují, miliardy rozhazují a vlastní lid okrádají. Jedním slovem svoloč.

25
Před 1 rokem
Zdeněk Zázrivec

Ano demokratické strany plné komunistů a nebo jeji harantů invidiují štítících se práce které my občané nepochopily.

4
Před 1 rokem

Marečku ty kluků jeden ty taky kouříš takhle už nevyrostes nojo výlet ne jenom kouření chlast dráhy jídlo to se to žije z našich daní a pak že jsme na tom špatně jenom někdo a Benda by měl být ústavní soudce pane prezidente otevřete oči

96
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt