No že je Benda blb,to přece už každý ví!!!!
Ten ubožák si spletl sněmovnu s letadlem,neboť tam se běžně chlastá za malý peníz a hulí běžně. Co dodat,velitelka Pekarová a její pakáž na palubě vládního speciálu. Vrána k vráně sedá....
To je reprezentace ODS a celé koalice ,jsou samolibí na ně nikdo nemá to je krédo naší vlády k občanům se chovají stejně kdo je plátí je nezajímá .
Proč se furt ukazuje tohle arogantní a sebestředné nikdy nepracující netáhlo?!?
Jde o výsměch všem normálně pracujícím lidem, kterým tatínek nenašel super zašívárnu u kamarádů ve vládě, a nebo o návod jak se vyhýbat práci po celý život???
Pozor, adept na ústavního soudce...
Poslanec Benda je VZORKEM svých voličů. Kandidovat jinde, tak se do parlamentu NIKDY
nedostane. Vrána k vráně sedá a jeho voličům nevadí chování ani pochybné vzděláni. Pokud by jim to vadilo, tak by ho nevolili a nebo není už v Praze z koho vybírat poslance?
Trefa, v Praze už jen tací,jako Benda.
"Výsledkem návštěvy bylo i otevření Českého hubu v Tchaj-peji a dosažení dohody o založení Centra na posílení odolnosti dodavatelských řetězců. "
Na to, kolik jich tam jelo, tak to byla tedy velice "přínosná" výprava. A co to je "HUBU" ? Docela by mě zajímalo, kolik nás to centrum bude stát a jestli vůbec k něčemu bude. Proti tomu kouření Bendy je maličkost. Že by na odvedení pozornosti ?
Jeden ožralý lampasák plácá po zadku cizí vojandu,druhý hulí na palubě státního letadla to vše pod dozorem nejvyšších státních představitelů,no prostě super.A tohle živíme ( královsky) z daní.Závěrem jen připomenu,źe tento politik,navrhoval snížení daně z hazardu a navíc je takový zbabělec, že se k incidentu bojí vyjádřit.
Znovu: TO NENÍ POLITIK!
...jendáá bendáá vjel na vodu mělkou, spáchal v lodi díru vel vel velkou... toto je prosím zřejmě ten nejšikovnější politik všech dob, s IQ 64 se drží poslaneckého štokrlete jak dětský průjem tesilek. A opravdu by mne zajímalo, co tento nenahraditelně zbytečný moula za několik desetiletí, a za poslanecký plat, pro naší zemi udělal, kromě ostudy a pár ubohých rozhovorů pro TV Barrandov...
No vida "právník" a neví, co se patří. Ale ústavním soudcem by prý chtěl být.
To jsou ti naši moci páni. Škoda, že kapitán nouzově nepřistál a nenechal to panu Bendovi zaplatit. On by to potřeboval, stát pevně nohama na zemi a ne se vznášet ve výšinách moci a myslet si, že může všechno. Prostě papaláš jak vyšitý.
Že je to vořech mi bylo jasné, hned když mu před skoro pětatřiceti lety prošlápl cestičku jeho tatík, oblíbený disident. Ale že je to TAKOVÝ vořech, to jsem netušila. Ani v Tescu u nás, v Horních Kotěhůlkách, se el. cíga nesmí! A on báňá v letadle. To bude ústavní soudce jak korálek.