Zprava roku. Pche...
Dobytek v politice a i v životě je již díky sezení ve sněmovně mimo realitua myslí si že je nad člověk.
Nejdéle sedící politik od1989 akorát výpadek necelé 2roky prý dětská nemoc měl jsem smůlu s ním mluvit arogantní malej frajirek 150 a jinak nic
Koukám že i za Pekarky se Češi v letadle chovali jako zvířata. U Kupky se chlastala první liga, za Pekarky se hulilo. My jsme národ zvířat a ne lidí.
Tak si to precti cele ty nulo
Toto jsou moresy celé vlády. Nabili dojmu, že jsou neotřesitelny. No a Benda je kabátnik, papouškuje jen vládní výmyslí bo vlastní nemá. Politický šašek.
Jedna cesta a tolik ostudy. Toto má být reprezentace ČR? Banánová republika. Stydím se za zvolené představitele naší republiky.
Výkvět a elita?
Kdepak - jelita!
Měl ho v té Kambodži vysadit a odletět. Vypadá to, že se blíží doba, kdy na každou otázku bude odpovídat jako starý Venda Benda, ééééééééé..........
Co máte proti Kambodži?
Bizár 5demolice. Zahájili sezónu dovolených za peníze poplatníků. Harašení, chlast, hulení je jen to co se zatím dostalo ven a z cest dovezou stejně jen ostudu a jedno velké NIC.
Jsem příznivcem vlády, která je přes problémy snad nejlepší, ale tohoto ubožáka bych také rád viděl u lopaty. Za toho nemůže vláda ani premiér, ale množství nemyslících voličů kteří mu dali preferenční hlasy snad celou jeho kariéru. Děkuji.
a další nemyslící voliči dali hlas této "vládě".
nevím, co tu hysterčíte: 1) elektronická cigareta žádné protipožární čidlo nezapne 2) nikdo vlastně neví, proč se nesmí elektronická cigareta na palubě kouřit (nekuřácká hysterie) 3) před 30lety jsem letěl na lince, která měla normálně v zadní části kuřáckou část a letadlo se kvůli tomu nezřítilo.
Odborníku na hysterii a leteckou dopravu. Tak, je to povoleno a nebo zakázáno. Mohl by jste vysvětlit? Když už nazýváte lidi hysteriky.
A co mu řekla Markéta Svetr ???? ta to celé vedla. Myslím, že velice dobrý kandidát na ústavního soudce, chlap se umí rázně rozhodnout , chci kouřit budu kouřit a hotovo. Vůbec nechápu proč mu teda v té Kambodži nepřistáli Marek si mohl v klidu na letištní ploše dát pár sluků a zase mohli v klidu letět dál.