1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

SEN21 - tak jistě, aspoň se panáček odkopal a víme kdo na něj má složku, nebo ho přímo platí ... a že Bureš má mnoho složek .... 😄

Nechápu o co těm psychopatům z voličů ANO co píšou komenty níže jde?

Reálně -co se stalo - všichni jsme dostali do rozpočtu státu miliardu navíc ... a co je na tom tak v pr.. ? Je to o miliardu víc než kdy dokázal do rozpočtu dostat soudruh Babiš, Babiš miliardy z rozpočtu kradl, teď se do rozpočtu dostala pro změnu miliarda navíc .... co je na tom špatně ?

To je tolik v pr. je, že stát postaví novou nemocnici nebo dálnici z peněz které možná pochází ze zločinu ? A co si asi tak myslí tihle primitivové, že asi stát dělá s penězi získanými z konfiskátu od zločinců ?

Celé to je jedna velká komedie - někdo připravil past na současnou vládu a Fialovi lidi naivně spolkli návnadu i s navijákem - a autor celé té komedie teď sbírá podpisy, hranolka roztáčí špeky před pultíkem až jí pot stříká z uší .... ale znovu - co z toho divadla tedy má volič? No volič přece dostal miliardu navíc do státního rozpočtu - pořát mi uniká, co je na tom pro nás voliče špatně ?

128
Před 1 měsícem
Přemysl Kadlec

Vy by jste mohl dělat principála v cirkusu. Proč ten Bureš, když ty neumětelové na sebe vykecají vše. Vy jste koukám dobře zasvěcen, nejedete v tom s nimi? Děláte jim kukačku?

114
Před 1 měsícem

Stačí jenom, jak se k tomu staví zbabělec Fiala. ODS musí skončit!!!

207
Před 1 měsícem
Jan Knesl

Skončit by měla celá Fialova vláda, alespoň že už je, nebo bude podáno trestní oznámení.

145
Před 1 měsícem

Rozumný člověk si uvědomuje, ovšem to co stojí za profesurkem a jeho demoliční partou,ti si nepřipouští.

60
Před 1 měsícem
Miroslav Holub

To co jste vyplodil moc rozumně nevypadá. Fialova parta, ač ODS nemusím, měla co dělat aby uklidila bordel po Babišovi a Hranolce. Kdo to nevidí je slepý, nebo negramotný.

2
Před 1 měsícem

A co mám napsat na ten prázdný list než ho vložím u voleb do obálky ( tedy jestli se rozhodnu jít, jako že jsem již tak znechucena a unavena z toho co se tu děje )? Nic jiného se tam vložit nedá než velké NIC. U voleb se už vyzkoušelo všechno a je to horší a horší. Zrušte už konečně imunitu, přestaňte se k nim chovat, jako k VIP. Zrušte jistotu čtyř let po zvolení . Netolerujte nemorální chování , trestejte ho. Trestejte porušení ÚSTAVY. Trestejte špatné soudce. Nátlak a politický vliv na policii a sděl.prostředky trestejte jako kriminální zločin. Vždyť se nám vysmívají. Vždyť nás trestají za jejich neschopnost. Někdo může namítnout, že se máme ještě dobře. Když to vztáhneme k dluhu státu, tak je to lež. Mít se dobře na úkor neuvěřitelného dluhu je jen domeček z karet, který každou chvíli může spadnout. ČR je díky politikům ostudnou zemí.

93
Před 1 měsícem
Vera Hejdrych

Tohle se asi jen volbami vyřešit nedá, chce to generální stávku. Problém je, že 300 zlodějů se domluví mnohem snáz než několik milionů jejich obětí.

52
Před 1 měsícem

Celá věc ukazuje jen na morální prohnilost této společnosti. Politici jsou jen takoví, jaké zvolíme. A pokud je v tomto národě přes 50% voličů takových stran, kde lidem nevadí estébácká minulost a donašečství Babiše, nebo rasismus polojaponce, lepší to nebude. Nenadávejte na politiky jsou stejní jako my!

Před 1 měsícem

A co babišův dlouholetý střet zájmů a okrádání státu na neoprávněných dotacích nebo babišův chaos za covidu, nekonečné lockdowny a 30 tisíc mrtvých. To nebylo likvidační pro důvěru lidi? Pak je ten hlavní problém v hlavách lidí.

Před 1 měsícem

Je to poslední hřebíček do rakve ale ODS od počátku není politická strana ale tunel pro sebe a své přátele.

• Kočárník a jeho provize 50 mega v Americe.
  • Tlustý mi na jedné předvolební schůzi řekl, že jediné odvětví zemědělství, které je perspektivní, je tabákový průmysl. A to patřil do 3T, kteří určovali zemědělskou politiku.
Před 1 měsícem

"Jediný, kdo na téhle kauze vydělá, jsou strany, jejichž voliči už nyní nevěří v právní stát a demokracii. Je to Andrej Babiš, Konečná a Okamura,“

A proč by měli věřit? Copak vůbec někdo může věřit v transparentní a demokratické právní systémy ČR? Bitcoinová kauza jasně ukázala, že problémovou stranou není pouze zprofanovaná ODS, ale všechny strany vládní koalice. Tentokrát v tom nemá prsty ani Babiš, ani Okamura.

32
Před 1 měsícem

Do toho všeho nějak už směšně zapadá snaha guvernéra ČNB Michla o vytvoření části národních rezerv v bitcoinech ?! Domnívám se, že ekonomové světa by se měli urychleně zamyslet nad tím, co kryptoměny "rozumného" přináší a nebo jak moc je to jen problematická "měna", kterou by měli co nejdříve odstřelit než jim přeroste přes hlavu. Nevím proč se nikdo z "odpovědných" nezamyslí nad tím jaký hodnotový chaos pro ekonomiku státu může přinést gigantický nárůst kryptoměny, která nemá žádné limitující podmínky stanovující skutečnou hodnotu ..........

11
Před 1 měsícem
Jaroslav Leden

A Dolar, Euro, Jen a ostatní měny nějaká pravidla mají. Jako malý jsem na bankovkách četl, že hodnota bankovky je krytá zlatem. Dneska se pouze natisknout další peníze a jede se dál.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Pan senátor to vidí moc černé. Tahle země ustála spoustu jiných kauz a jede se dál.....po volbách už to nebude nikoho zajímat....teď před volbami je to masáž a divadlo...

64
Před 1 měsícem
Martin Chaloupka

Samozřejmě např:kauza Nečasová,atˇ se na mne nikdo nezlobí,tohle vidím jako totální selhání,volby odložte stranou a podívejte se na to jinak.Stát řídí vzdělaní lidé a takto to podělat.Ano nebyl ověřen původ tohoto daru.Já nebo vy bylo by požadováno (původ peněz nebo li AML)tohle je tak neuvěřitelný,spletitý příběh,,historka"ale raději se budou řešit příspěvky vojákům,policistům je také důležité raději strčíme hlavu do písku.Babiš je také svině,ale tohle to se povedlo.Do minulého týdne jsem ministrovi Blažkovi i věřil.Politika je svinstvo.

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt