Co je to právní stát? Kdo ho vytváří a formuje? Kdo uvádí právo do reálného života? Jenom namátkou - Blažek, Benda, Pospíšil, Rychetský, Sokol a řada dalších nepostižitelných právníků. Ta paní se zavázanýma očima a váhami v ruce nejspíš touží po pořádném biči a malém dvorku. Ona určitě nechce být d(ě)ívkou tohoto spolku.
Je to totální selhání vlády. Hlavně, že poradce Fialy Š. Křeček vykřikuje, že se musí doložit původ peněz. Fiala sice s úsměvem vtipkuje, že jsou to čisté peníze, ale kdyby to neprasklo, pro mě je to praní špinavých peněz, Přesně tak to pere ruská mafie, jak tu čtu. Ano, kdo se spolčuje se zločinci, je likvidační. Musí odejít.
Jo, to byla presne moje reakce - zaprve ze jsme v pr****, a zadruhe ze sme tu svoji zemi prodali fakt levne, staci miliarda... (A ne, nehledam tam konspirace. Myslim ze blazek je hloupej odsaj ze stary skoly co nechapal co zpusobi nebo mu to bylo jedno, ze s velkou sanci prodal zemi na vychod neprimo)
Všude se propírá Blažek, ale zatím se moc nemluvilo o Daňhelovi. Má obří majetek, drží se vzadu a je zticha. Známe přísloví, když se dva perou, třetí se směje. Možná vyjde najevo, že se směje i čtvrtý, pátý a kdo ví kdo ještě.
Já by jsem se zeptal všech stran.Co to je Bitcoin,proč vznikl,jak se s ním dá manipulovat a proč se s ním dá manipulovat(například ředit) Jestliže je toto povolené a legální,tak co se kdo a čemu diví.
Počkat.. On snad ještě někdo v ČR věří v politiku a právní stát??? A mohl bych toho člověka vidět? 😆
Politika vždycky špinavá byla, je a bude i do budoucna!
Ale faktem je to, že ty hovada ve vládě by měly okamžitě skončit!
Přesně tak 👍🇨🇿🇨🇿🇨🇿
Neboj Lásko, voliči příjdou. Bude ale velká změna.
No no no, jen se nepos... . Nejdříve všechno vyšetřit a pak dělat závěry. Nikdo tomu nerozumí,ale soud už má vynesený.
Ne není lidí už dávno politikům a ani právu u nás nevěří tak žádnou duveru ztratit nemohli.