Prý psychické následky pro dítě. A jaké by měl útok zbraní nebo samotný útok dítětem na kohokolilv? Útok nožem je velice traumatizující i pro samotného útočníka. Kde vzal ten nůž? Co s ním dělal? Dítě, které na výzvu policie neodloží zbraň už psychické problémy má a taser na nich nic nezmění. I když možná jo. Dostane lekci, že policii se nožem nevyhrožuje. Zásah naprosto v pořádku. Kolemjdoucí zase přišli do poloviny situace a hned ví, jak měla policie věc řešit. Asi se měli nechat podříznout při pokusu mu nůž sebrat.
Pendrekova lecba
Brutální, strašné, měli by jít všichni sedět! A pokud by se klučina s tím nožem podřízl? Brutální, strašné, měli by jít všichni sedět!
Neboli některé zaměstnání jsou nevděčné.
Jak si představují nebrutální zásah proti chlapci, který jim vyhrožuje násilím s nožem v ruce? Měli ho snad přesvědčovat tím, že mu uplatí zmrzlinou? Policisté ho vyzvali, aby se vzdal, dali mu šanci se ze situace dostat bez jakéhokoli zranění kohokoli a on neuposlechl. Místo střelné zbraně použili taser. Proti noži se rozhodně nejedná o nepřiměřený prostředek. Já v tom nevidím problém.
Za mě naprosto ok. To že je tomu klukovi 11 eště neznamená, že nemůže být nebezpečný kor když nadával policii jako dlaždič, že to video je samý pípání. Nepochopím, jak si někdo může myslet, že tohle je chudák dítě a neměl by proti němu být požitý taser. Stačilo by, kdyby ten nůž hodil a nedej bože by se do policisty dobře trefil.
Za mne v pořádku. Vyhrožoval policii nožem, je jedno, jestli v 11 nebo ve 30 letech. Určitě dobře všichni víme, že ( zvlášť v Anglii) i děti dokáží zabíjet své vrstevníky. Takže DÍKY POLICII.
Jojo, měli z kluka hezky po staru vymlátit duši obuchana a měli by svatý klid. To mají z toho, že se snažili jednat bez násilí ...
Zásah byl brutálně správný, jinak co přesně si svědek v tento moment představoval, že by se mělo stát ? Měli mu policisté popřát hezký den a s tím nožem ho doprovodit do školy ?
No to by mě ale zajímalo co asi tak s tímto přístupem chlapec čekal že policisté udělají?
Dneska si ty děti myslí že počkají 15 vteřin a přijde Řeknu to česky “znovu oživení” A jede se dál..
Stříleli Policajti, nikoliv ten chlapec...
No jo.Historka ze zivota.Muj bratranek mamanek se jednou rozparadil,zacal se hadat s dedeckem a vzal nuz do ruky.Deda tenktrat zustal jako opareny,bylo mu uz kolem 78 let.No..mily bratranek dostal co se do neho veslo,brecel ze to bude zalovat tatovi,dostal jeste neco navic a s brekem se vypakoval domu.A po letech mu to teprve doslo.Malym deckam zbrane do ruky nepatri.
I jedenácti letý kluk může být nebezpečný.
A až by někoho pobodal, nebo nedejbože zabil, tak by zase kritizovali policajty, že nic nedělali....
Jasně, jedenáctiletý kluk v afektu ohrožoval 4 po zuby ozbrojené policisty tak, že museli střílet. A teď tu o červené karkulce...