1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Posudkový lekaři by měli lidi vidět než jim seberou důchod. Od stolu se to dělá jednoduše, ale vůbec podle papíru nemají páru jak na tom někteří jsou. Hlavně ,že ho dostane každá smažka za pobyt v Bohunicích a většina nepřízpůsobivých.

3
Před 5 měsíci

problém zmíněného posuzování spočívá v tom, že se např. u Příspěvku na péči posuzuje NE ZDRAVOTNÍ STAV , ale SOBĚSTAČNOST.

U posuzování ID záleží hodně na profesi případně vzdělání. Pokud muž z článku pracoval např. jako horník či řidič z povolání je jasné, že profesi vykonávat nemůže , pokud byl překladatel či účetní pracovat (alespoň částečně ) může.

Bohužel posudková vyhláška pro stanovení invalidity je víc jak 15 let stará (např. o následcích covidu které si někteří pacienti nesou dodnes tam není ani ani zmínka -vždyť šlo jen o pandemii😢)

Před 5 měsíci

Sestra pracovala i po amputaci nohy na plny uvazek do 65

Chce to kvalifikaci

2
Před 5 měsíci

Ono kolikrát stačí se podívat na sociální sítě posuzovaných. Někteří nemohoucí jsou schopni neuvěřitelných fyzických aktivit.

Před 5 měsíci

Normalni vec.Me snizili invalidni duchod z 2 stupne na 1 nikdo me nevidel jen mi prislo rozhodnuti ze muj stav je stejny ani se nezlepsil ani nezhorsil ale na bolest jsem se adaptoval tak mi sebrali 2 a dali me do 1 a nezapomeli ki napsat ze se proti rozhodnuti nemohu odvolat.Kolega prisel o nohu ma protezu a take ho dali do jednicky ze ma zdrave ruce tak muze udajne vse.Tak nevim cemu se zde pan divi ze mu sebrali v tomto state prispevky

15
Před 5 měsíciUpraveno
Pavel Bloch

Někde ty peníze musejí vzít, když si šéfové zdravotních pojišťoven, institucí atd.(dokonce i ti odvolání) dávají milionové odměny a odchodné a za druhé je tu velký příliv obyvatelstva z východních hájů a luhů o kterých se říká kolik přinášejí štěstí, prospěchu a prosperity, minule jsem volal jednomu záchranku takže si nestěžujte, musíte víc makat i když máte jednu ruku...

13
Před 5 měsíci

Mame nejvic invalidnich duchodcu na obyvatele v EU

Fakt

3
Před 5 měsíci
Vera Svobodova

Přála bych vám život těch, kteří opravdu mají bolesti. Mluvila by jste jinak. Mám osobní zkušenost s prací posudkovych lékařů. A i když má člověk znalecký posudek, tak je zázrak když dostane první stupeň invalidity, přesto že není soběstačný, má omezenou svéprávnost a potřebuje dohled 24/7. Opravdu bych vám takový život přála.

2
Před 5 měsíci

Protože není Ukrajinec ???

15
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA