Ta paní má slovník. Kdepak asi vyrostla?
Zato ODS je banda korupčniku a zlodějin v celé své historii. A tato jejich Evička dostala úkol vše zamést pod koberec. Hnus a hanba koalice Spolu.
Řekla to správně, už jsme slyšeli daleko horší vyjádření a je jich poměrně dost. A to i od politiků, kteří mají vzdělávání " v pořádku".Lze snadno dohledat na netu. Takže za mě,aby se P.T. velevážené osazenstvo zde diskutující tzv. ne....... ! 😀
Vrána k vráně sedá.
Vypadá jak zdravotní sestra dříve. Ještě cepeček.
Takhle jako mluví ministryně a ještě k tomu spravedlnosti? Jak stará Blažková na pavlači, ale co by člověk chtěl po SPOLUpachatelce..
Však oni jí ty debilní úsměvy dojdou. Tahle teta ukázala co má v hlavě loni při povodních, když lidé přicházeli o domovy a ona si udělala video u rybníka s tím přiblblým úsměvem a zahlaholila,,u nás dobrý" Tak asi tak k výrokům a inteligenci paní Decroix.
Tak jestli tu někdo kňučí tak jste to určitě Vy paní ministryně pana Turka jsem slyšela mluvit vždy slušně bez posměšků a hloupých přirovnání a vyjadřování jako trhovkyně. Nehodíte se ani za tu takzvanou uklízečku i když se považujete za honě vzdělanou ale skutek utek že.
Tak to máme stíhání Babiše za čapáka,stíhání Okamury za plakát a stíhání Turka za údajné týrání partnerky,no tak se nám ta demo-demokracie před volbama opět zvrhává v cosi nechutného a zapáchajícího.
A ti mimozemšťani taky.
Mně je zase zle z toho, že tato dáma získala doktorský titul, aniž by byla držitelkou magisterského.😱😱
Myslíte titul JUDr? Nikde jsem nečetla, že by měla titul JUDr., který je vlastně doktorským titulem u právníků.
Etalon morálky opět v diskuzi a to mnozí možná ani nevědí "vo co go". Ale nandat to té ženské z té prohnilé "fyjalovo vlády" je příležitost, která se nevynechá, že slušní lidé?