1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Nechápu proč se vše musí dokladovat, když úřady mají přístup ke všem osobním datům obyvatelstva. Tak dnes v době moderní výpočetní techniky by vše měli činit úředníci a úřednice na úřadech práce. A neotravovat s tím občany-žadatele.

12
Před 9 měsíci
Petr Horned

Tak se krmte sami a nevyžírejte daňové poplatníky.

5

Nájemní smlouvu už jsem doložila 3x. A ...světe div se....přišla mi výzva "doložte nájemní smlouvu". 😄

Rada pro všechny komu se to děje:

Právní titul k užívání bytu + nájemní smlouva ze dne 27. 6. 2025 – je stále platný.

Tento dokument je již založen ve spisu k běžící dávce Příspěvek na bydlení (č. j. 177639/25/TP) a Úřad práce jej používá pro posuzování mého nároku a výplaty dávky.

Žádám Vás proto, abyste si potřebné dokumenty a informace dohledali a vyžádali přímo

z mého spisu v souladu se zásadou efektivity správního řízení a minimalizace administrativní zátěže účastníka řízení.

V případě nejasností mě prosím kontaktujte

5
Před 9 měsíci
Martina Sandman Orencakova

Taktéž jsem dokladovat 5x nájemní smlouvu.Až jsem napsal kritický dopis,tak se začali stim zaobirat.

2
Před 9 měsíci

Vyřešil jsem Jendou a datovou schránkou a ejhle, úřad MUSÍ využít dokadů, které jsem mu jednou zaslal. Za zamezení buzerace (jinak to nazvat neumím) mi to rozhodně stálo.

Před 9 měsíci
Pavel Chytil

Další pracant na dávkách😂😂😂😂

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 9 měsíci

Nejlepší je, když musíte dokládat státu, že vám tentýž stát přiznal důchod, a v jaké výši vám ho přiznal. Ani toto si nedokáží předat. A tohle dokládáte co tři měsíce!!!

3
Před 9 měsíci

to je ta perfektní digitalizace za mnoho milionů. Komu bylo zase dobře pomoženo k velkým penězům ??

4
Před 9 měsíci

Nejlepší je když musíte doložit dokumenty které ani doložit nemůžete.

7
Před 9 měsíci

Už jsem také po třetí dokládala nájemní smlouvu.

6
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA