Od začátku jsem věděl, že jde jen o šaškárnu. Věděli to i cajti. Proto ho sbalili na vánoce čímž mu je zničili. To jediné totiž mohli. Víc ho nečeká. Teď z něj bude ještě mučedník a hrdina který zaštítí nejen medvídka z Bogoty, ale i samotného Ježíše.
Ale prd...věděli,že jde na plánovanou operaci a taky věděli, že by se to protahovalo...výslechy v nemocnici nebo pak dlouhé výslechy v rekonvalescenci... Tak ho museli zatknout hned a před tou operaci a vyšlo to před Vánoci...
Pokud se jedná o mezinárodní skupinu, což se psalo od začátku, tak nevěřím, že ho z vazby pustí, protože to není to samé, jako když si dědečkové pěstovali doma marjánku a pak je zabásli. Jde o ovlivňování svědků především a tato kauza (údajně) zasahuje až do policejních složek, takže tohle bude patrně jen vycucané z prstu. Je teda pravda, že hlavní kápo byl patrně ten Beck.
to je nějaká blbost,ne?nejdřív ho zavřou,aby nezmizel,a teď by ho pustili?
Žádný takový,zavřít až zčerná.
Ať si nese následky za svoje činy.
Tenhle má už dost,vyčnívá z řady a dělá skutky jako nikdo jiný.
Frajer tryskáč který si dělá co může a ten jeho nadstandard ?
Ať se vrátí na zem a maká na baráku a na tom aby jeho mazlíčci měli co potřebují.
Já býti ten aligátor tak Terminátoru u kousnu hlavu i z kuličkami z cínu.
Bijec v důchodu.
Vazba žádná kauce.
Takových bylo již hodně.
Tenhle zmizí jak pára nad hrncem.
Ale na závěr ať to skončí tak nebo tak.
Jakožto co ve sportu dokázal tak je mistrem bojového sportu,ale na pivo ani do byznysu bych s ním v životě nešel.Hlavně mu přejeme hodně štěstí a zdraví.
Přesně tak moje slova , jak ho pustí , uteče ať tam je a odpika si co má
Zdrhne na 1000% ..penez ma zatim dost a dost .a jak vime tihle si poradi -prevedou nebo uz prevedli majetek ..takze odhadem -Dubai -nebo nejake jine emiraty .pripadne -Dominikana nebo JAR .osobne bych si tipl ze zvoli -J.Ameriku -Paraguay -Argentina -Chile nebo Kostarika -ti vsichni maji moznost cestovani po vetsine sveta -mimo EU a USA ..do statu ktere nevydavaji -pokud u nich nespachas trestny cin ..
Proto bych ho nepustil , z důvodu útěku , ať tam schnije arogantní člověk ,
To jsou komentáře. Nikdo neví co se stalo, jaké má policie důkazy, ale většina odborníků, co píšou komentáře by ho už posílala do tepláků. Já Vémolu nemusím, vždy na mě působil arogantně, ale závěry budu dělat, až bude po soudu a znát všechny důkazy, abych mohl říct, jestli byl soud spravedlivý a nebo ne
je to diskuze
No tvl....to je zase hlod....
Trestní řád § 73a (1) - tam jsou jasně uvedené paragrafy, kdy peněžitou záruku nelze přijmout a světe, div se , je tam i Vémolův paragraf, tedy 283 - odst. 3,4 .
Tedy ne, žádná kauce rozhodně nebude.
Jsem zvedava co se uvari😉
Pokuď na tomto ,,případu,,dělala NCOZ , tak to není nic jednoduchého a 100% jej z vazby nepustí. Toto sledování ,odposlechy ,hlídání kont stálo moc korunek a nikdo toto musel odsouhlasit.
Dozorující státní zástupce, pokuď jej soud propustí na kauci, záruky ,odevzdání cestovního pasu atd se jistě odvolá. Nastudujte si trestní zákon - pokuď je
,, pravděpodobnost ,, trestu nad 60 měsíců je vazba zcela oprávněná až do projednání u soudu. Hrozí jim až 18 let. Nejsme na Ukrajině, zákony platí skoro pro všechny.
Za drogy pry nejde odejit na kauci....kdo to vi presneji?
Jde jit na kauci na cokoliv pokud neni predpoklad trech veci - ze bude dotycny chtit utect, pokracovat v tresne cinnosti anebo ovlivnovat svedky.
Koukám, že média už ví i rozhodnutí soudu, co neproběhl. Kauce je na soudu, není nároková a i státní zástupce musí souhlasit v první fázi nebo alespoň mlčet. Tohle je článek čistě o ho ...
Pokud obchodoval s drogami ,měl by shnít ve vězení ..za x zmařených životu...
Člověk bere drogy dobrovolně,nikdo je nenuti.