1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Jak to? Ukrajinu nepřímo zmínil, když řekl, že po 90 dní USA nebudou nikomu finančně ani vojensky pomáhat

25
Před 2 měsíci
Jindřich Bíža

To ale platí jen pro neziskovky.

Před 2 měsíci

Zrovna jsem si říkal, že o panu profesorovi nějak není slyšet...

5
Před 2 měsíci
Vojtech Albert

Rikejte mu jeho pravym jmenem Kikina.😃

4
Před 2 měsíci

Tak teď jsem na rozpacích, sledoval jsem chvíli inauguraci na CNN Prima a tam nějací dva mudrcové komentátoři, kteří při jednom z projevů, který Prima ignorovala, říkali, že Biden byl skvělý a bystrý prezident a předává Ameriku ve skvělé kondici, že se vše dařilo a republikáni zase vše zničí. To tak totiž asi chodí, že když se zemi daří a je vše skvělé, lidé volí logicky opačnou stranu. Přepnul jsem na ČT a tam projev normálně překládali a nežvanili do něj..

30
Před 2 měsíci
Václav Přibyl

Ty největší dluhy na světě bude platit po B, asi Přibyl.

3
Před 2 měsíci

USA rozdmýchali konflikt na Ukrajině a teď to hází na EU. Ty sankce a podpora Evropu zničí. Opravdu perfektní spojenec.

30
Před 2 měsíci
Milan Novotný

Prdlajs.

Kde jste na Ukrajině viděl jiné než ruské agresory? Nebo ruské armádě velí USA?

17
Před 2 měsíci

Zdechovský prohlásil, že "s Trumpem musíme jednat tvrdě a nekompromisně...."

Předpokládám, že si to s ním za EU a Ua tedy vyřídí 😂

61
Před 2 měsíci
Iveta Mikulcová

Poslouchat Zdechlovského je hrůza. Nejen obsahově, ale i co se týká spisovné češtiny. Chvíli jsem to vydržela, ale obojí rvalo uši.

60
Před 2 měsíci

Není mi jasné proč nejste i s Vajglem nebo jak se jmenuje celkom spokojený rusak jiz oba dva v zemi zaslibené .tebe taky nikdo nezminuje a ty se porad deres ke slovu z prikazu rusaku aby jsi skodil sve vlasti.ty se vztekas a jeste skodis.To je sila neodsoudit vrazdení doufam že jsi alespon ale to je marne ty mas noty z Ruska,. To jsi cely ty tebe se to netyka a uskodilo by to tve zemi zaslibene Rusku. Mam jeste dotaz pry bude nejaka vystava kuriozit ohledne per .Das tam i to co jsi jako nas zastupce zcizil na svych bezvyznamnych toulkach po svete kdovi s kym.Dokazal jsi vubec neco v mezinarodni politice asi jo ale jen jako maly clovek z male zeme kterou ridi Rus.Zij blaze a nemysli na to co vsichni po tobe napravuji jiz desitky let.

6
Před 2 měsíci
Miroslav Hasala

Máte naprostou pravdu a ještě dodám Kikino máš to marný do Bílího domu se už nepodíváš.

3
Před 2 měsíci

Někdy mi připadá že pana Klauze v průběhu let někdo vyměnil. Po pastoušce kterou z Československa udělal, fandí zdravému rozumu Trumpa a Rusku.

26
Před 2 měsíci
Olga Francová

Ten pan Kopečan vám to ale natřel, viďte Francová...?

2
Před 2 měsíci

Pan bývalý prezident je ekonom a jeden z nejbystřejších lidí této planety. Je jistě i jeden ze zakladatelů ekonomické historie. Škoda že jsem ještě nikde nečetl o této myšlenkové fůzi. Pak by možná opustil od teze, že člověk si historicky pomůže sám. Pomůže si jistě ale těch 10 miliard lidskosti bude zřejmě nutné ekologicky řešit. Neumím si představit pana Václava jak letí na Mars i se svou knihovnou.

6
Před 2 měsíci

Vztekají se i ve STAN, v TOP 0,09, na Hradě, u Foltýna, v některých médiích, u chvilkařů, v Dárku pro Putina ap.

38
Před 2 měsíci
Vít Cervinka

Zatím to vypadá , že se vztekle píše u Cervinků.

Před 2 měsíci

Jen ať se podvodníci v Bruselu vztekají..už nám tu dost dlouho lhaly, a zneužívali peníze nás všech ke strašení lidí zelenou apokalipsou!! Je třeba hnát ty Bruselské podvodníky k zodpovědnosti!!

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt