Krásně napsáno. Naprosto s Vámi souhlasím.
Kdo to je, Maříková?
okrada národ !!!měl by odejít
Včera bylo pozdě.....🤮
ODSS
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Jo zakázat no když soudružka myslí tak to bude asi pravda. 😂
Bože, takhle to dopadá, když se k otázkám rozpočtové problematiky vyjadřuje naprosto vypatlaná osoba, která si myslí, že tím, že si poslanci sníží platy, "zakáží" neziskovky (jj, komoušské praktiky, kdy budete lidem zakazovat podnikat, to už jsme tu měli, od koho jiné by to přišlo než od důchodkyně, že ano), zruší senát a podobné nesmysly vyřeší naše deficitní rozpočty...
Víte, to, co tam vyřvává Maříková je mezi negramotnými hlupáky, jako jste vy, kteří neumějí napsat ani větu bez chyby populární, jenže to není řešení na rozvrácené státní finance, které předala Babišova vláda, a které se současná vláda zavázala napravit...
Mluvíte tu o okrádání důchodců, což okrádáním nazýváte to, že na místo 1500 korun dostanete k průměrnému důchodu přidáno necelých 800 korun. To má stejnou logiku, jako kdyby mi zaměstnavatel zvýšil mzdu o 3 tisíce a já bych řekl, že jsem čekal 5, a že mě okradl... Je to naprosto ubohé, co tady cvakáte do klávesnice, nenávistná Novisová.
Vás důchodce rozhodně nikdo neokradl, naopak jste ti, kdo tu žijí už dlouhou dobu na úkor druhých... Minulý rok na vás šlo téměř 594 miliard korun, na Ukrajince nešlo ani 30 miliard a navíc většinu z toho proplatí NATO a EU, tak o čem tu proboha píšete? Důchody rostou již rychleji než mzdy a vy máte tu drzost tu mluvit o okrádání?
Vy děláte, jako kdyby někdo pomáhal Ukrajincům na váš úkor, ale je to právě naopak, kvůli takovým, jako jste vy, žebráckým důchodcům s permanentně nataženou rukou, vzteklým, ukňouraným, není možné Ukrajině pomoci ještě víc, protože na vás jde 40 % všech příjmů státního rozpočtu!
před starejma babama někde na vesnici 😅