Asi by si většina z Vás měla podívat na definici lži ve Wikipedii.
Velmi zjednodušeně.
Lhát a nesplnit slib, je úplně něco jiného.
Lži si musíte být vědom a lhát musíte za určitým účelem.
Pokud se výrazně změní podmínky slibu, které není možno předvídat, není to považováno za nesplnění slibu.
To bylo lhaní za účelem získat moc ty chytrák. Takových co dokážou okecat i lež je tady sposta
Tak to by mě zajímalo, když poslanec Bureš řeční o tom, že od opozice nic nepřišlo...když vládní představitelé nabubřele prohlašovali, že si svoje vždy prohlasují a nebudou brát na nic ohled....
Kdo je Bureš?
Lidi probuďte se my lhát můžeme a plnit předvolební sliby nemusíme. Už si konečně uvědomte že vy jste spodina a my elita národa. A kdo se ozve tak s tím si to vyřídíme že i stb by koukala jak se to dělá. Jo Bureš je Bureš.
Tady je škoda slov. Tato slepená vláda nikdy neměla důvěru vět#iny národa.
Jediné co umí je kupovat zbraně za stovky miliard na úkor občanů. Proč asi?
Věřím, že budou postaveni před soud a dostanou co jim patří.
Fialová vláda si ukousla větší sousto, než je schopna pozřít.
Zatím to nepochopila, tak jí nebývá nic jiného, než aby se zadusila.
K vyjádření ODS, že se nebudou omlouvat:
Lháři se obvykle za své lži neomlouvají, doufají, že vyhnijí. Mají na to cca 2 roky.
Omlouvat se? Za co? Tento příběh má mnoho rovin
Pepíku, ten pán ukončil "Babišovu drahotu" svojí "Fialovou bídou a děravým Deštníkem proti drahotě", esisisišim (pokud sis všiml), a vylhal se ze všech svých předvolebních slibů. To nejlepší pro něj je jít od toho, protože to prostě neumí ani on, ani ten jeho spolek. Takže úřednická vláda bude určitě o mnoho lépší. Jsem důchodce komančema poznamenaný a Babiše jsem nikdy nevolil. Tak se také prober. ČAU.
Já si vůbec nedokážu představit že by se toto dělo za vlády ANO a ČSSD aby jim takové lhaní tak lehce prochazelo.. Vdyť to každý vidí Fialovo nikdy!!!! daně nezvýšíme, Stanjurovo zvýšit daň z nemovitosti je nemorální!!!! Sedmilháři.. Paní Maříkova má pravdu, ale toho se nikdy nedočkáme..
Konečně přišla vláda, která bude řešit průšvihy, které nedělala minulá vláda. Mne nikdo neobelhal. Je třeba použít mozek. Rozhazování a žití na dluh jednou musí mít konec.
Ano, ale musí začít u sebe. Zvlášť když celou situaci, vysokou inflaci a drahé energie, způsobila svojí nečinností
Tak to bych chtěla vidět,jak by pětikolka podala sama demisi. Ty se budou držet u koryt do poslední vteřiny jak klíšťata a pijavice dohromady.
Vy se přece nemáte za co omlouvat vy arogantní hyeny! Počkejte si na další volby a doufejte, že dostanete 5 procent hlasů, abyste se vůbec dostali do PS.