1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Asi by si většina z Vás měla podívat na definici lži ve Wikipedii.

Velmi zjednodušeně.

Lhát a nesplnit slib, je úplně něco jiného.

Lži si musíte být vědom a lhát musíte za určitým účelem.

Pokud se výrazně změní podmínky slibu, které není možno předvídat, není to považováno za nesplnění slibu.

12
Před 1 rokem
Rudolf Starek

To bylo lhaní za účelem získat moc ty chytrák. Takových co dokážou okecat i lež je tady sposta

28
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Tak to by mě zajímalo, když poslanec Bureš řeční o tom, že od opozice nic nepřišlo...když vládní představitelé nabubřele prohlašovali, že si svoje vždy prohlasují a nebudou brát na nic ohled....

37
Před 1 rokem
Leo Pavel Krátký

Kdo je Bureš?

54
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Lidi probuďte se my lhát můžeme a plnit předvolební sliby nemusíme. Už si konečně uvědomte že vy jste spodina a my elita národa. A kdo se ozve tak s tím si to vyřídíme že i stb by koukala jak se to dělá. Jo Bureš je Bureš.

25
Před 1 rokem

Tady je škoda slov. Tato slepená vláda nikdy neměla důvěru vět#iny národa.

Jediné co umí je kupovat zbraně za stovky miliard na úkor občanů. Proč asi?

Věřím, že budou postaveni před soud a dostanou co jim patří.

10
Před 1 rokem

Fialová vláda si ukousla větší sousto, než je schopna pozřít.

Zatím to nepochopila, tak jí nebývá nic jiného, než aby se zadusila.

K vyjádření ODS, že se nebudou omlouvat:

Lháři se obvykle za své lži neomlouvají, doufají, že vyhnijí. Mají na to cca 2 roky.

1
Před 1 rokem

Omlouvat se? Za co? Tento příběh má mnoho rovin

• nesourodá koalice zprava doleva těžko může poskládat pestrè požadavky maximálně protichůdné do potřebného celku. Je to dort od pejska a kočičky, ale současně maximum možného
  • kritika od SPD je (téměř) vždy krajně neobjektivní až pokrytecká, nikdy nevychází z objektivních podmínek
  • tato vláda by měla (!!!) dokončit, co začala. Do příštích voleb k tomu má mandát. Pád vlády by byla nejhorší varianta, co teď dál !!!
82
Před 1 rokem
Josef Chmelař

Pepíku, ten pán ukončil "Babišovu drahotu" svojí "Fialovou bídou a děravým Deštníkem proti drahotě", esisisišim (pokud sis všiml), a vylhal se ze všech svých předvolebních slibů. To nejlepší pro něj je jít od toho, protože to prostě neumí ani on, ani ten jeho spolek. Takže úřednická vláda bude určitě o mnoho lépší. Jsem důchodce komančema poznamenaný a Babiše jsem nikdy nevolil. Tak se také prober. ČAU.

144
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Já si vůbec nedokážu představit že by se toto dělo za vlády ANO a ČSSD aby jim takové lhaní tak lehce prochazelo.. Vdyť to každý vidí Fialovo nikdy!!!! daně nezvýšíme, Stanjurovo zvýšit daň z nemovitosti je nemorální!!!! Sedmilháři.. Paní Maříkova má pravdu, ale toho se nikdy nedočkáme..

6
Před 1 rokem

Konečně přišla vláda, která bude řešit průšvihy, které nedělala minulá vláda. Mne nikdo neobelhal. Je třeba použít mozek. Rozhazování a žití na dluh jednou musí mít konec.

30
Před 1 rokem
Hroch Pepa

Ano, ale musí začít u sebe. Zvlášť když celou situaci, vysokou inflaci a drahé energie, způsobila svojí nečinností

33
Před 1 rokem

Tak to bych chtěla vidět,jak by pětikolka podala sama demisi. Ty se budou držet u koryt do poslední vteřiny jak klíšťata a pijavice dohromady.

36
Před 1 rokem

Vy se přece nemáte za co omlouvat vy arogantní hyeny! Počkejte si na další volby a doufejte, že dostanete 5 procent hlasů, abyste se vůbec dostali do PS.

42
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt