1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Tak snad se toho vzdá,jako Babiš ,který celý plat dává léta na charitu.

40
Před 6 měsíci
Alice Lišková

A ještě je denně napadán jak vysáván stát. Raději nebudu komentovat abych opět na týden nedostal zaracha protože jsem si dovolil napsat pravdu, že u nás přeci cenzura neexistuje. Komunisti ze státního hrsbali,hravou a nepřestanpu hravat. Důkazem je celá zádalolezacká pětidemolice.

11
Před 6 měsíci

Já na bráchu, brácha na mne. Vynikající spolupráci a vstřícnost je přece nutné náležitě ocenit!

35
Před 6 měsíci

Napsat,co si opravdu myslím nemůžu, protože by mě blokli a hlavně už mi nějak dochází slova....Tak asi jen takto🤮🤮🤮🤮(zvracející smajlík)

11
Před 6 měsíci

Dobře a pravdivě napsáno. 100% souhlas !

24
Před 6 měsíci

Tohle nebudu vůbec komentovat....bolševická rodinka....

38
Před 6 měsíci
Marek Moravec

,, Befel je befel"!

2
Před 6 měsíci

Stále čekám na vyjádření paní prezidentové.

41
Před 6 měsíci
Marie Čechlovská

Za,, oba" mluví Kolář. 🤪

25
Před 6 měsíci

Je to nedůstojné a prezident by to měl rázně utnout. Peněz mají k dispozici jistě dost.

16
Před 6 měsíci
Eva Psohlavcová

Jenže peníze jim nesmrdí a jeho řeči: ,,nechtěl jsem,ale musel jsem",to dokládají,on asi nechce,ale bude muset

2
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Kdy se ozvou feministky? Povolání manželka ve státní sféře, platová třída 20plus

15
Před 6 měsíci

Všem zavistivcum. Přece nechcete aby musela krást rohlíky v sámošce jako svědomí národa Němcová.

26
Před 6 měsíci

Doteď jsem si prezidenta docela vážil. Bohužel jen doteď

24
Před 6 měsíci
Michal Zajíček

A, malý závistivý čecháček se ozval. Mimochodem, tu částku navrhl ministr Jurečka, nikoli pan prezident. A ze mě je to správné, protože paní Pavlová plní spolu s manželem vykonává reprezentační povinnosti, věnuje se charitě a dalším aktivitám. Je normální, aby měla prostředky na dopravu, kancelář atd. Je to transparentní. 100 tisíc měsíčně pro důchodce Zemana jistě nevadí, že?

37
Zobrazit dalších 18 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt