Tak snad se toho vzdá,jako Babiš ,který celý plat dává léta na charitu.
A ještě je denně napadán jak vysáván stát. Raději nebudu komentovat abych opět na týden nedostal zaracha protože jsem si dovolil napsat pravdu, že u nás přeci cenzura neexistuje. Komunisti ze státního hrsbali,hravou a nepřestanpu hravat. Důkazem je celá zádalolezacká pětidemolice.
Já na bráchu, brácha na mne. Vynikající spolupráci a vstřícnost je přece nutné náležitě ocenit!
Napsat,co si opravdu myslím nemůžu, protože by mě blokli a hlavně už mi nějak dochází slova....Tak asi jen takto🤮🤮🤮🤮(zvracející smajlík)
Dobře a pravdivě napsáno. 100% souhlas !
Tohle nebudu vůbec komentovat....bolševická rodinka....
,, Befel je befel"!
Stále čekám na vyjádření paní prezidentové.
Za,, oba" mluví Kolář. 🤪
Je to nedůstojné a prezident by to měl rázně utnout. Peněz mají k dispozici jistě dost.
Jenže peníze jim nesmrdí a jeho řeči: ,,nechtěl jsem,ale musel jsem",to dokládají,on asi nechce,ale bude muset
Kdy se ozvou feministky? Povolání manželka ve státní sféře, platová třída 20plus
Všem zavistivcum. Přece nechcete aby musela krást rohlíky v sámošce jako svědomí národa Němcová.
Doteď jsem si prezidenta docela vážil. Bohužel jen doteď
A, malý závistivý čecháček se ozval. Mimochodem, tu částku navrhl ministr Jurečka, nikoli pan prezident. A ze mě je to správné, protože paní Pavlová plní spolu s manželem vykonává reprezentační povinnosti, věnuje se charitě a dalším aktivitám. Je normální, aby měla prostředky na dopravu, kancelář atd. Je to transparentní. 100 tisíc měsíčně pro důchodce Zemana jistě nevadí, že?