1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Četl jsem také článek jak říká paní Drábová, že nám nic nechybí. Proč tedy zakládáme různé účty pro potřebné a potravinové banky? To jídlo je pro psy a kočky? Když se máme tak dobře, proč lidé potřebují sociální dávky? A ten příspěvek 95 tisíc měsíčně pro první dámu je také sociální dávka, to prezident neuživí svou manželku? Co jiného by to bylo, když to navrhuje ministr sociálních věcí?

169
Před 5 měsíci
Jozef Balušík

Asi 70%obyvatel této země nemá patřičné vzdělání, má podřadnou práci a tudíž málo peněz.Pro tyto lidi tvoříme potravinové banky.

23
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

ona tvrdě maká? co to je za blbost, co taková důchodkyně která 50 let dělala v těžkém průmyslu, a má 20 000 Kč důchod? to se paní Pavlová nádře víc? a ještě mimochodem, p.Pavlova nemá žádné náklady na bydlení, dopravu služby, ap..a její manžel /president kterého jsem nevolil/ má 500 000 Kč ? to si už fakt myslí že my tady dole jsme tak tupí, že to nevidíme? pane Presidente , tímto jste zklamal všechny své voliče, a zklamal jste jako člověk!! doufám že příští volební období se už nebudete o post ucházet, a paní Pavlová mě nezajímá, jen nechci platit její kapesné ! jde to že státního rozpočtu tedy od nás všech !‘ je to výsměch nám všem obyčejným lidem !!

194
Před 6 měsíci
Bobrovnik Pavel

Mně nezklamal a prostředky pro paní Pavlovou považuji za správné. Peníze ze státního rozpočtu pro Babiše nevadí? Sto tisíc měsíčně+ důchod, řidiče, auto a ochranku pro důchodce Klause a Zemana také nevadí? Jste závistivý čecháček.

124
Zobrazit dalších 17 reakcí
Před 6 měsíci

Myslím že je to kalkul, oni ji to přiklepnou a pak přijde to správné gesto, dáme to na charitu. Jeho voliči se dojetím rozpláčí a určitě si nakloní i pár nevoličů, další volby se blíží a je třeba si zajistit nějaký ten hlas. Tento komunistický pár v tom umí chodit, což už několikrát předvedl.

78
Před 5 měsíci
Milan Lacko

Ach jo, to si vážně myslíte ? Ta se na to třepe, nejlépe kdyby jí to vše proplatili zpětně !

7
Před 6 měsíci

Vládní sestava si začala uvědomovat svoji neschopnost, zároveň jí dochází, že ji lidi nesnáší a v příštích volbách jí asi vystaví nelichotivý účet, jsou z toho rozmrzelí a zakyslí (nejvíc premiér Fiala, který si zřejmě doma u zrcadla vysnil, že se stane novým milovaným "tatíčkem Masarykem", a výsledky obojích letošních voleb mu začínají pěkně cuchat nervy) a tak si říkají, že to těm nevděčníkům pěkně okyselí. Necudná renta pro Pavlovou je zřejmě jen první takovou pomstou.

221
Před 5 měsíci

Mně to připadá jako kdyby úmyslně občany provokovali, možná je to odměna za to že jim prezident na vše kývne!

28
Před 5 měsíci

Asi si chce tahle vlada pojistit pana prezidenta,kdyby pristi rok volby nedopadly nijak valne.A preba i za to,ze tehle vlade nehazi klacky pod nohy a nedela jim problemy.I tak,by se to dalo interpretovat

27
Před 6 měsíciUpraveno

Podle vládních politiků má státní rozpočet asi peněz dost. Např. nedávný návrh politika ODS, aby špičkoví sportovci, olympionici, dostávali po skončení sportovní kariéry rentu ve výši průměrného platu.

Jurečka přiznal disidentům, i takzvaným, průměrný důchod. A chtějí ho rozšířit i na příbuzné disidentů.

Současná levicová vláda fakt neví jak utratit ty haldy peněz.

Paní prezidentová asi za návrh na sociální dávku ve výši asi 95000,- Kč nemůže. V celkovém rozpočtu jsou to jen milidrobné. Nicméně morální škoda, v případě přijetí, je obrovská. Uvidíme, zda prezidentský pár bude mít dost síly návrh odmítnout.

Peníze jsou velké lákadlo. A člověk, když má možnost dostat, tak se nabídce nebrání. Lidská hamižnost je nekonečná.

192
Před 6 měsíci

role prvni damy by mela byt čestná a tedy neplacena, ma to byt cest reprezentovat a doprovazet muže. Pokud tento nesmysl bude schvalen a prezid parem prijat, pak to bude nestoudne i kdyby castka byla pouzita na dobrocinnost 😞

78
Před 6 měsíci
Karol Kecová

Na dobročinnosti? Určitě né, minulé první dámy si poradily sami s charitami👍.

42
Před 5 měsíci

Jako obvykle pan Kulidakis trefil hřebík na hlavičku. Za současné ekonomické situace, kdy se na všem šetří a zvyšují se jen daně a různé poplatky, je takový názor naprosto nehorázný. Všechny výdaje prezidentovi přece hradí stát, jeho manželka určitě nemusí platit za stravu či ubytování na zahr. cestách ze svého. Navíc krize-nekrize současný prezident má dle některých médií snad nejvyšší rozpočet ze všech dosavadních hlav státu.

No, a náš "vojenský" prezidentský pár jistě pobírá i nemalé armádní výsluhy.

Tomu názoru se ale nedivím, současná vláda je prostě velmi elitářská a skutečně připomíná tímto náhledem některé diktátorské vlády banánových republik, jak tu už v diskuzi zaznělo. Přece při startu jejich vlády šly daně nahoru, valorizace penzí dolů, ale politici si na platech přidali. T. Kulidakis také správně připomenul, že s úrovní infrastruktury v ČR tato vláda vůbec nepohla. A jsem zvědavý kolik skutečně vyčlení peněz pro povodněmi postižené Slezsko a část Moravy.

35
Před 5 měsíci

Jestli jsme opravdu první země v Evropě, která chce plat pro manželku prezidenta zavést, tak jsme určitě i ekonomický nejlepsi😃. Uf, to se mi ulevilo. Já myslela že jsme na tom ekonomický špatně když není na zdravotnictví, školství, důchody apod. 😃😇😪

83
Před 5 měsíci
Svatava Kubjatova

Jsme zase první - budeme mí první vyžírku.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt