Já jsem opravdu od člověka co do strany vstoupil z přesvědčení a jeho ženy co za peníze vykládala jak je skvělá vedoucí úloha strany nic pozitivního nečekal. Kdyby se narodili dřív mohli vykládat jak je prima Henlein a jeho partaj.
Skvěle, výstižně a pravdivě popsána nenažranost vládních arogantních amatérů. Ale fialové ovce jistě rozbijí prasátko a rádi své vrchnosti přispějí.
Trapné mlčení Evy Pavlové na setkání prvních dam v Kyjevě. Moc hezké video, které nám ČT nikdy nepustí. Ta by měla sedět doma, aby nám nedělala ve světě ostudu svojí tupostí.
Byl jsem tam přítomen a paní Eva se chovala úžasně jako první dáma
Pan Kulidakis 👍🏻
Paní prezidentová že "hrozně tvrdě maká"? 🤣 Zatím jsme zažili jednu její parádní akci v Kyjevě, jinak se spíš jen dočteme, co měla na sobě a jak jí to údajně stráášně slušelo. Že by se někdy a někde zapojila třeba do charitativní akce, čemuž se většinou manželky prezidentů věnovaly, to u ní určitě nehrozí....
Jurečka sebere seniorům a rozhazuje jinde? Raději nekomentovat, nebo mě zablokují 😉
Jojo,máte pravdu
Nehorázná drzost co si tihle vyžírkové dovolují .
Mají většinu vše přehlasují opozici vše zamítnou tak nemají jiné překážky v rozhodování Náprava je jediná zvolit jakoukoliv jinou vládu a veškeré kostlivce vyměnit
To nemyslí vážně....Co to je za funkci první dáma?Už aby byli volby do parlamentu,to budou čtyřkoalice čumět co si o nich lidi myslí
Tak já si myslím, že tato vláda dokázala zvládnout krize - konec covidu, válku, energetickou krizi. Rozumní a myslící lidé ji budou volit, protože populistickým slibům opozice nevěří.
Ona přece není zaměstnanec státu, nikdo ji nevolil, jak a za co jí chtějí platit? Má vše zadarmo měla by se stydět.
copak renta vam nestaci? nebo Jurecka zase vymxsli nesmysly 😡
Divím se, že se takováhle diskuze vůbec může vyvinout. Představitelé státu reprezentují a z důvodu reprezentace by adekvátní ošacení mělo být samozřejmým výdajem státu a vůbec by se o tom nemělo diskutovat a už vůbec ne veřejně. Když máme na předražené letouny a jiné nesmysly, tak musíme mít také částku na reprezentaci. Něco shnilého je ve státu dánském!
Je opravdu něco shnilého ,ale v prezidentské kanceláři,když pan prezident s platem celkově 700 000 měsíčně připustí,aby byla poskytnuta další renta 95 000 jeho manželce.To už je opravdu nechutné vyžírkovství.....