"První dáma" je zaměstnání? To dělala nějaký konkurs? Má pracovní smlouvu na dobu určitou nebo neurčitou? Dohodu o provedení práce? Jaké práce?
Jestlže je to zaměstnáni,tak prezident je její zaméstnavatel,ta ať jí dá plat,ale ze svého.
Jenom by mě trochu zajímalo,který blbec přišel na 95000kč.Podle čeho?Niemandi důchod vypočítat umí,ale toto???🤮🤮🤮Soudružku chcete podporovat???Vy jste komunisti!!!Cenzuro vymaž svobodu slova,dík✔✔✔✔
Morální dno této politické smečky loutek je proklatě hluboko,inu pro posluhy ODS nic není nemožné,ani soudruzi už nevadí.
Vždyť to mohli jednoduše uvést v platnost až s příštím prezidentem. Bylo by to fér k lidem i k novému prezidentovi a první dámě
Už někomu něco dali? Každý prezident měl někoho koho podporova,ale o těhle jsem neslyšela nic
Také nic nedělají. Stále jen někde cestují a lítají po světě. Prostě cesta okolo světa za peníze daňových poplatníků. Jen si užít co nejvíce dokud to jde.
Tak a zase další nenápadná zkouška Ovčanů....postupné zkoušení Co ti skvělí Sametoví Češi ještě dají.......jen tak dál.....?!
Ta čtyřkolka opravdu věří tak moc křesťanům a jejich síle v zázrak.
Jedním slovem NEHORÁZNOST. Při pohledu na tento manželský pár mě opravdu nic jiného nenapadá
Kdo by si rád nevylepšil rozpočet,100 tis.navíc se neodmítá i když s hořkou příchutí vyžírky.
Tato likvidační vlád a její poskokové si vše nechají řádně zaplatit Pomlouvají komunisti za jejich vlády se jednalo o čestné funkce bez honoráře Pro sebe stále se penízky najdou Ostatní musí chápat solidaritu a že je kasa pro ně prázdná Každý den se dovídáme že se zdražuje a stát zamlčuje nasekané dluhy Mág financí vaří další dluhy a vláda mu tleská jak je dobrý I Bartoš byl dobrý že? Kdo to za něj uhradí co promrhal? Vše napraví odborníci Jurečka a Kupka
Kdo volil toho bolševika ať jí posílají peníze. Kam jsme to došli, že dva zelený mozkové jsou na hradě . Hnus hnusů.
Také se divím jak se mohlo stát že tolik let po revoluci zde vládne komunista, volby prezidenta vyhráli komunisté, také začínají růst!