Pokud by něco provedli, tak to schytají všichni muslimové, kteří nejsou proti západu. A pokud se něco stane, tak se na to půjde vůči Islámu tvrději než doposud viz Gáza. Takže čím dřív něco zkusí, tím dřív se s nimi začne něco dělat.
Děláte si srandu? Víte kolik těch muslimů je, že neuznávají žádné evropské hodnoty a že jsou všude po celé Evropě? Když si vzpomenou, tak nás převálcují jako nic.
Tuhle násilnickou pakáž patří z Evropy vyhnat stejně jako to v minulosti dělali Karel veliký, Evžen Savojský, Jan Sobiesky a ostatní lidé, kteří chránili svoje země a celou Evropu před nebezpečím islamizace a tím pádem otroctví.
A ve Vídni nakonec rozhodli, že králi Janu Sobieskému, který jim kdysi zachránil jejich město a tak i celou Evropu (1683), nakonec nepostaví pomník, protože by to prý uráželo jejich muslimy. Když jsem se to tenkrát dověděl, upadl jsem do zoufalé bezmocné zuřivosti. Tuto situaci jsme si my Evropané díky hloupým politikům zavinili sami. To, co se teď děje jsem věděl už v roce 2015, ale vůbec nemám radost z toho, že jsem to tenkrát říkal (i psal a tak). Takže máme volbu, buď boj, nebo otroctví pod islámskou nadvládou. Chtělo by to nové Churchilly.
Vcera bylo pozde obnovit zeleznou oponu. A to, co nas za ni potom ceka, bude tezkou zkouskou rozdelene spolecnosti: takova restriktivni opatreni k demaskovani infiltratu, ze na dobu covidovou se bude vzpominat jako na cas bezuzdne zabavy. Ale budto disciplina, nebo konec s nami.
Nemene dulezite bude naucit se vyuzit a pouzivat nejmocnejsi zbran okupantu zapadni civilizace, jedinou, kterou jakztakz i u ideoveho nepritele jsou schopni alespon zaregistrovat - napoveda: ateismus to nebude. Protoze jsme si zvykli islamisty radit mezi stredoveke tmare, vubec nam nedochazi, jak moc oni pohrdaji nekym, kdo neciti vdecnost vyssim silam za svou existenci i osud. A tohle je presne to, co jim "dava pravo" nam ten nas "lhostejny" osud vzit. 🙁
Islamisti se na nás chystají Rusové pokud nebudou blokováni na Ukrajině a nebude jim tam ničena technika pojedou dál ne nadarmo jsem slýchával že je období míru ale to nevydrží věčně jenže to období míru a relativně klidu nás tady hodně zhýčkalo a moc nás zmoralizovalo zatím co my se budeme rozmýšlet soudit hádat a moralizovat se jestli se někomu postavit nebo dokonce někoho zabít je humánní dřív než budeš zabit tak takovej Rusák nebo Islamista nebude váhat ......a ve spánku ti oddělá celou rodinu bez mrknutí oka a na tohle doplatíme jednak že jsme si je sem postupně vlastně sami pustili vlastní katy tak jednak že budeme takový hlupáci a zatím co nás oni budou zabíjet tak mi budeme debatovat o tom jestli je vlastně fér a lidské se bránit nebo ne a jestli tím že se budeme bránit agresorrovy a teroristovi nejsme sami agresoři a agresor se jen brání 🙃🙃prostě postavené na hlavu a vše obráceně....
A původem tohoto prů...švihu jsou hloupí Evropští politici v čele s Merkel ! Kdo si hloupě myslel , že islám jde integrovat , nemá v čele kteréhokoliv evropského státu co dělat . Hloupá korektnost za každou cenu nás bude stát hodně !! Každý člun ve Středozemním moři je minou plující k břehům Evropy . A neziskovky tyto miny za PENÍZE NÁS VŠECH loví a pečlivě rozmisťují po Evropě . Nejen pašeráci , ale i neziskovky by měli být tvrdě postihováni za tuto činnost . Humanita není humanitou v okamžiku , kdy ohrožuje poskytovatele . Taková humanita = sebevražda!
Není to skvělé a super?! Západ jich přivítal snad už 100mil. za celou dobu a něco se pomnožilo.
Taková nádhera, vidět ty nadějné perspektivní lidi! Mám z politiků EU a z těch hodných humanistů, obrovitánskou radost! Takové krásné obohacení, na které se velmi těším. A ten zlý Okamura je nemá rád, takový nehumánní islamofob! Fuj Tomio, to nám to hezké a milé přátelství, nechceš dopřát? Mnohé ženy
se na ně tolik těší! Jsi nepřejícný kaziszuk Tomio, my se o vše rádi rozdělíme žejo lidi?!
Tak jsme zatleskali Pitomiovi, že mu jednou ty bláboly vyšly.Btw, není on taky přistěhovalec?! :-D
Když sem tady minulý týden psal že už jenom chybí aby se tahle banda dostala ke zbraním, tak s tim nic neudělají žádný bezpečnostní složky, dostal sem spoustu mračounů a za chvilku mě cenzor dal ban na 24 hodin pro nesnášenlivost. Tak to budu opakovat znova. Jestli si někdo myslí že se tahle lůza, většinou levicová, dostane ke zbraním, bude s naší kulturou tak jak jí známe , slovy Křemílka a Vochomůrky, na ámen. Naše pseudohumanita nás zabíje navždy, a pro ně to bude bezva zábava, oni netrpí soucitem, to bylo jasně vidět když začali vraždit na tom tanečním festivalu, a v následných útocích na kibucy v okolí hranic s Gazou. Tak se připravte, tolerantní obyvatelé.
těch islámských válečných útoků bylo od středověku už celá řada a podle mého laického názoru se tu připravuje další válka . Evropa už je plná přimigrovaných okupantů co tu čekají, až je někdo vyzbrojí ???
Netreba,cekaji jen na povel.Zezacatku to bude na noze,pak az dobiji par policejnich stanic se jim do ruk dostanou i zbrane.Ale osobne si myslim ze uz maji podchyceny cerny trh.Takze na 90 procent ozbrojeni jsou.
To neni imigrace, to je kolonizace Evropy. Oni se nechteji zaclenovat do nasi spolecnosti, oni si tady buduji sve spolecnosti se vsim vsudy. A zaslepeni obohacovaci nasi kultury to pres ruzove bryle nechteji porad videt, ze v jednom state budou dva narody.
Tak proč jim neotevřít hranice ať se vrátí do svých muslimských vlastí a tam si donekonečna mumlají tu svou mantru - Alláh...atd. Po dobrém, nebo pozlém.. Západ je poněkud roplizlý...👎
Západ na ně není zvědavý a jistě jim dá na cestu domů ranec buchet...
Francouz , Němec, Angličan, Holanďan, - ejhle důsledek koloniálních států. 🙄😶
Tak Zapad chce zničit Rusko, Čína i arabaci. To by se dalo všechno zvládnout. To není nic nového. Potíž je v tom, že podstatná část Západu po zničení masochisticky touží.