1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

využili Babiše aby byli zvoleni a česky narod na to skočil když jsem psal před volbama že nevolíme menší zlo nybrž zatracení a diktaturu tak jsem byl dezolat troll nevím ale mrzí me že mam pravdu jinde mají demokracii my mame diktaturu a cenzuru a navíc volíme odborníky na tento nuceny režim viz PP Baxa a další jen se ptam kdy dostanem rozum?

38
Před 1 rokem
Josef Loket

Přesně a teď jak říká Alibaba Rakušan,je to kolektivní vina,a všichni voliči pětisprcu nesou odpovědnost za Fialovskego bandu.

32
Před 1 rokem

Fialu nezajímá ekonomika, protože ji vůbec nerozumí.

Fialu zajímá zahraniční politika, ale nikoho nezajímají jeho názory.

Fialu zajímá vnitrostátní politika, ale zatím vše, na co sáhl pokazil.

90
Před 1 rokem
Josef Jirovský

Ale umí sám sebe krásně pochválit..

24
Před 1 rokem

Neštěstí této vlády je, že se zasekla a točí jen na předčasných důchodech a odvodech u dohod. A naše země zatím začíná zaostávat v infrastruktuře, dostupnosti energií a dalších už i za Polskem....

27
Před 1 rokem
Mona Charvátová

Tahle vláda se nezasekla jen na důchodech ,ale dokázala sprasit všechno, co doposud vymyslela.

41

Fiala není kovaný v ničem ani v zahraniční politice natož v domácí.Je to namyšlený sebechválící se člověk, prostě narcis, nejdřív jsem já, potom zase já a dále zase já a pak ten zbytek.

71
Před 1 rokem
Rudolfkv Kvasňovský

A nademnou Blažek.

18
Před 1 rokem

Proboha v čem je Fiala kovaný v zahraniční politice? Všichni zahraniční lídři už vědí že Fiala odkejve vše, co EU vymyslí, že z tímle úlisným, bezpáteřním rádoby politikem, si můžou otřít boty. A tím pádem i s Českou republikou.

21
Před 1 rokem
Helena Raunerová

Nejde jinak,než souhlasit.

11
Před 1 rokem

Fiala se dostal k moci omylem vůbec to nezvládá kouká jenom aby se petikolka nerozpadla a nepřišel o prachy a moc vše se jim sečte boží mlýny melou pomalu ale jistě p.Fialo

70
Před 1 rokem

Ti je kovaný ale tak leda Ukrajinec protože nic jiného ten neschopný kecal neumí jenom žvanit a rozkládat rukama a zajímá ho jen UK naše problémy jsou mu suma fuk

48
Před 1 rokem

Krásné trio!

Ještě pár týdnů a voliči nebudou žádní!

Jen budeme mít další problém,koho místo nich,i když po této tragédii to bude už jedno!!

Jen čekám, až odborník Jurecka vyšle další signál,jak bude chtít nakládat s cizími penězi,tedy našimi nasporenymi,pak teprve procitnou i ti poslední věřící.

25
Před 1 rokem

Fotografie výše uvedená by měla být ve všech učebnicích dějepisu s výstrahou:

"Tři bezobratlí hrobnici".

Víc hnusu na jednom místě těžko pohledat.

29
Před 1 rokem

Tak neměl lézt do politiky a měl si učit kde byl profesůrek.Co si chtěl dokázat -jaký je slaboch 😩

56
Před 1 rokem
Dana Stará

Srab, ostuda všech slušných a prodejná kreatura

17
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt