využili Babiše aby byli zvoleni a česky narod na to skočil když jsem psal před volbama že nevolíme menší zlo nybrž zatracení a diktaturu tak jsem byl dezolat troll nevím ale mrzí me že mam pravdu jinde mají demokracii my mame diktaturu a cenzuru a navíc volíme odborníky na tento nuceny režim viz PP Baxa a další jen se ptam kdy dostanem rozum?
Přesně a teď jak říká Alibaba Rakušan,je to kolektivní vina,a všichni voliči pětisprcu nesou odpovědnost za Fialovskego bandu.
Fialu nezajímá ekonomika, protože ji vůbec nerozumí.
Fialu zajímá zahraniční politika, ale nikoho nezajímají jeho názory.
Fialu zajímá vnitrostátní politika, ale zatím vše, na co sáhl pokazil.
Ale umí sám sebe krásně pochválit..
Neštěstí této vlády je, že se zasekla a točí jen na předčasných důchodech a odvodech u dohod. A naše země zatím začíná zaostávat v infrastruktuře, dostupnosti energií a dalších už i za Polskem....
Tahle vláda se nezasekla jen na důchodech ,ale dokázala sprasit všechno, co doposud vymyslela.
Fiala není kovaný v ničem ani v zahraniční politice natož v domácí.Je to namyšlený sebechválící se člověk, prostě narcis, nejdřív jsem já, potom zase já a dále zase já a pak ten zbytek.
A nademnou Blažek.
Proboha v čem je Fiala kovaný v zahraniční politice? Všichni zahraniční lídři už vědí že Fiala odkejve vše, co EU vymyslí, že z tímle úlisným, bezpáteřním rádoby politikem, si můžou otřít boty. A tím pádem i s Českou republikou.
Nejde jinak,než souhlasit.
Fiala se dostal k moci omylem vůbec to nezvládá kouká jenom aby se petikolka nerozpadla a nepřišel o prachy a moc vše se jim sečte boží mlýny melou pomalu ale jistě p.Fialo
Ti je kovaný ale tak leda Ukrajinec protože nic jiného ten neschopný kecal neumí jenom žvanit a rozkládat rukama a zajímá ho jen UK naše problémy jsou mu suma fuk
Krásné trio!
Ještě pár týdnů a voliči nebudou žádní!
Jen budeme mít další problém,koho místo nich,i když po této tragédii to bude už jedno!!
Jen čekám, až odborník Jurecka vyšle další signál,jak bude chtít nakládat s cizími penězi,tedy našimi nasporenymi,pak teprve procitnou i ti poslední věřící.
Fotografie výše uvedená by měla být ve všech učebnicích dějepisu s výstrahou:
"Tři bezobratlí hrobnici".
Víc hnusu na jednom místě těžko pohledat.
Tak neměl lézt do politiky a měl si učit kde byl profesůrek.Co si chtěl dokázat -jaký je slaboch 😩
Srab, ostuda všech slušných a prodejná kreatura