1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak jako je Vystrčil Tajwanec,tak Fiala je Ukrajinec,proto ho ekonomické otázky nezajímají.

47
Před 1 rokem
Josef Paus

P. Fialu zajímají ekonomické otázky týkající se jeho konta.

Čeští občané ne. Jedině, jak je vyždímat.

46
Před 1 rokem

Já tedy věřím, že bývalí voliči pětikolky příště už tyto údajně "systémové" strany volit nebudou.

21
Před 1 rokem

A co ho zajímá? Aby se nerozpadla petidemolice a náhodou nepřišel o flek.

84
Před 1 rokem

Fiala úplně otočil oproti slibům před volbami.,kdy kritizoval Green deal, vnucování elektromobility, potlačování národních států na úkor EU. A ekonomice nerozumí a líbí se mu být lídrem pětikoalice,kde každá strana má odlišné priority.,Kde je kdysi samostatná, pravicová ODS?

3
Před 1 rokem

Nejhorší je, že se schodkem VFinan. se nic neděje. Vláda dělá málo. Nevím co tady dělají pro ČR. Jsem volič 5 koalice ale asi nepůjdu příští k volbám. Nějaká čest politika vůbec není. Připadá mi to jedno velké nicděláni.Je mi z toho zle, viz. P. ministr Blažek a jeho kamarád Nejedlý. No nic uvidíme jak to dopadne.

3
Před 1 rokem

Pred volbama to bude zase jako cikanska ferovka cili 5 na jednoho🤣🤣Klasika anti Babis ale schopnosti nulove🤦‍♂️🤦‍♂️

25
Před 1 rokem

Jako volič nejsem zoufalý.Je mi to fuk.Nějaká zvolená loutka nestojí za řeč.Napáchá škody jako každý jeho předchůdce a zmizí v propadlišti dějin.Nemastný, neslaný řiťolezec,profesor f

7
Před 1 rokem

Toho šaška upocenýho nezajímá v ČR vůbec nic.

74
Před 1 rokem
Ivan Koblížek

Uáčka ho zajímají

43
Před 1 rokem

Nezajímají, von je ve válce, spolu s tou valkýrou.

20
Před 1 rokem

Fiala se ptá Bidena. Kolik myslíš že tě u vás nenávidí lidi. Tak asi 10 milionů říká Biden. Tak to je všude stejné na to Fiala

36
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt