Tak jako je Vystrčil Tajwanec,tak Fiala je Ukrajinec,proto ho ekonomické otázky nezajímají.
P. Fialu zajímají ekonomické otázky týkající se jeho konta.
Čeští občané ne. Jedině, jak je vyždímat.
Já tedy věřím, že bývalí voliči pětikolky příště už tyto údajně "systémové" strany volit nebudou.
A co ho zajímá? Aby se nerozpadla petidemolice a náhodou nepřišel o flek.
Fiala úplně otočil oproti slibům před volbami.,kdy kritizoval Green deal, vnucování elektromobility, potlačování národních států na úkor EU. A ekonomice nerozumí a líbí se mu být lídrem pětikoalice,kde každá strana má odlišné priority.,Kde je kdysi samostatná, pravicová ODS?
Nejhorší je, že se schodkem VFinan. se nic neděje. Vláda dělá málo. Nevím co tady dělají pro ČR. Jsem volič 5 koalice ale asi nepůjdu příští k volbám. Nějaká čest politika vůbec není. Připadá mi to jedno velké nicděláni.Je mi z toho zle, viz. P. ministr Blažek a jeho kamarád Nejedlý. No nic uvidíme jak to dopadne.
Pred volbama to bude zase jako cikanska ferovka cili 5 na jednoho🤣🤣Klasika anti Babis ale schopnosti nulove🤦♂️🤦♂️
Jako volič nejsem zoufalý.Je mi to fuk.Nějaká zvolená loutka nestojí za řeč.Napáchá škody jako každý jeho předchůdce a zmizí v propadlišti dějin.Nemastný, neslaný řiťolezec,profesor f
Toho šaška upocenýho nezajímá v ČR vůbec nic.
Uáčka ho zajímají
Nezajímají, von je ve válce, spolu s tou valkýrou.
Fiala se ptá Bidena. Kolik myslíš že tě u vás nenávidí lidi. Tak asi 10 milionů říká Biden. Tak to je všude stejné na to Fiala