Dochází korunky je třeba zatřepat s ovečkama... promiňte kasičkama. Taky stánkaři po dlouhé době snad prodají nějakou tu klobásu za 250, či trdelník za 150 že...
Chtělo by to,aby konečně někdo poslal na toho zrzka berňák,aby zjistil kam přišly všechny ty miliony a poslat ho za zpronevěru za mříže
Ano, to mi přijde jako rozumný nápad. Orgány činné v trestním řízení by mohli ledacos osvětlit a jistě by to prospělo stavu věci. Spíše než pro berňák bych to viděl jako práci pro Policii ČR.
Hezky a pravdivě napsaný článek.
Tuto manifestaci za podporu předsedy ZO KSČ VÚ armády ČSSR a člena VKR PP + první dámy ppl.RsDr.Pavlové ..politručky VÚ armády ČSSR..a premiera ČR ,též byvalého členy KSČ a STB + předsedu senátu M.Vystrčila člena KSČ ....na Letné schvaluji a přeji co největší účast..Je vidět ,že se do čela vrací bývalá vedoucí síla ČSSR !!!Jenom předseda PS Tomio nám to ideově kazí !!Legitimace členů KSČ sebou !!! Čest práci !!!
Další důvod "Moravec" také pasé.
Konecne popsana realita milionu chvilek hlavne, aby se nazvejkl pan Minar ani mu to STAN ODS a PIRATI radi zasponzoruji. Tak budou protestovat za drahou naftu za to taky muze Babis.Me se nejvic libi jak zblbne studenty chudaci jak ovce snad jim koupi aspon pivko
Jsem chvíli před důchodem a na Letnou jedu. Vím proč. Kdo zblbnul mě?
Jdu taky na Letnou, tolik vymytých pohromadě, co malují vláček křídou na silnice, pak se tím prezentují na internetu a dělají jako ovečky vše co se jim řekne, to se jen tak nevidí. Taky chci vidět tu pohodu a přátelskou atmosvéru při řvaní nenávistných hesel a mávání nenávistnými transparenty s dítětem na ramenou, které ti zdatnější přes internet navrhují, nebo dokonce pomáhají vyrábět těm méně zdatným. A taky tam určitě potkám tisíce Ukrajinských přátel, kteří mají taky strach z této vlády.
Jestli si to Minářovci nepletou s prvním májem. Ten bude ale až 1.5.. Budou mít mávátka, nebo budou mívat jen těmi fuj transparenty?
Minář mi připadá jako žebrák Zelenina. Kromě peněz pro sebe je nic nezajímá.
A je po Letný. Sice tam přijdou ke stánkům s Kosteleckými (Babišovými) párky se napapat houfy lidiček, a poslechnout herce a herkyně, ale ztratili smysl toho hlavního:
Chvilkaři se dokázali celkem rychle probudit k životu, protože poté, co za Fialovy vlády prospali kauzy jako dozimetr, kampelička nebo bitcoin, byli na návrat Andreje Babiše náležitě odpočinutí a plní života. Hezky napsáno. Opozice bude chrastit a řvát na Letné místo , aby oslovila demokraticky voliče před volbami. Další důvod proč opozici a Pražskou kavárnu nevolit.