Na co si Pavel před prezidentskými volbami hraje? Jak je nezávislý? Vždyť by bez nich byl nula! Kolik týdnů před volbami zase jako korouhvička otočí a dozvíme se, že všechno je mezi ním a Milionem chvil úplně jinak? Vlastně tak, jak ještě před pár týdny ….
nevím proč chcete demonštrovat chceli ste kapitalizmus tak ho máte anevím proč by vláda mněla řešit cenu ropy aspon bude víc penez do rozpočtu a na dluhy co nasekala fialová vláda kto nemá na benzin at jezdí na kole
Pán Hradu, mistr převleků, to si ten kašpárek Minář neuvědomil už dávno? Zrzku, Pavlovi jde o jediné, být na další 4roky opět Hradním pánem se skvělou apanáží pro sebe i ženušku. Nic hlubšího za jeho postoji není a nebude.
Paní Stonjeková píše své hloupé komentáře pro Babišovy věřící našelidi. Tak trochu Babišův "Kojzar" 😊Pro ostatní to má nulovou hodnotu.
Darmožrouti z neziskovek, kterým jde o to,dal být přisátí na veřejné peníze, ti demonstrují.
Jednu takovou neziskovou provozuje Okamura, další má Klaus.
Já jsem pro a ten důvod je zřejmý - procházka na čerstvém vzduchu , to je to Pravé a také jediné , k čemu to dává smysl ! Sám to mám daleko , tak vyrazím do přírody někam jinam .. Pohybu na vzduchu nikdy není dost a proto věřím v hojnou účast ..
Prima ňufs a její banda "novinářů" se nezapře.
Jen se směju, jak je národ kolaborantů chytrý, někteří dokonce i vychytralí. Vychutnávám si tu bolševickou 75 let nepřetržitou vládu nad "lidmi" co mají paměť a identitu už jen v moblilu.
Je to demonstrace pro demonstraci a hlavně pro peníze tomu Nemakačenkovi Minářovi. Ještě, že ten prezident zažil rozumu.
Haničko, že vy jste tak hloupá, že platíte svolavateli peníze, to je váš problém. Chápu, že pro vás svoboda není, protože to vyžaduje nést odpovědnost za vlastní život, ne jen čekat, kdo vám co dá, resp. kdy dojdou sociální dávky.
Začíná jaro, je třeba prořezávání stromky, uklízet zahrádu po zimě, sázet první zeleninu, připravit skleník, není čas na takové kavarenske ptákoviny, kdy se lidé přesunou z tepla obchodních center do prazske přírody na Letnou.
Tady už nejde o prezidenta, ani jen o Václava Moravce či veřejnoprávní média, ale o celkové směřování politiky této vlády. Za již krátkou svou existenci ukazuje, o co jí jde. Proti tomu je nutné se již ozvat a nečekat, až bude pozdě.