Kupodivu i tady se dá najít pravdivý článek. Jen jedna drobnost - cena léčby kontra cena vakcíny. Co třeba cena léčby po dvou i třech vakcínách? V nemocnici totiž končí čím dál víc lidí po vakcinaci.
množstvím vakcíny ještě zlevní a bude se třeba očkovat každý rok, jako u chřipky, dokud to nevymizí. Co je na tom k nepochopení? Zatím, díky neočkovaným může vir mutovat a vakcína na to nemusí stačit. Na chřipku jsou taky tři vakcíny.
Porad nechapu v cem jsou protilatky po ockovani lepsi nez protilatky po prodelani nemoci! 🤷♀️ Snad prodelani nemoci je lepsi nez nejaka napichana chemie v tele ne?
To je asi poměr co chtějí naočkovat 7-8miliard lidí a cpát jim to minimálně dvakrát ročně. Očkování je sice levnější než nějaký lék ale vtom množství ockování je daleko větší byznys. A kdoví co ještě se za tím skrývá. A u protilátek po podělané nemoci tam není vůbec žádný zisk.
Naprosto souhlasím! Ukázková diskriminace jedné skupiny obyvatel. Porušování jejich práv a svobod, brutální nátlak, vydírání, totalitní praktiky, rozdělování občanů na dvě kategorie, na plnohodnotné a na podřadné, jen aby je strana a vláda donutila k dobrovolnému očkování. Přestože dle dostupných dat, nejlepší ochranu poskytuje prodělaný covid. Očkování pomáhá, a nic proti němu nemám, pokud je dobrovolné a každému je ponecháno právo, aby se sám rozhodl, jak bude své zdraví chránit. Tohle si nesmíme nechat líbit! Takhle to pomalu začínalo v nacistickém Německu, jedni mohli k holiči, jedni ne, jedni mohli do restaurace, druzí ne! Nenechme si tady zavádět tyto Hitlerovy manýry, všichni víme, kam to vedlo.
Dobrý den,
jsem dvouatestovaný epidemiolog. K článku mám několik připomínek. Nejprve medicínské:
A teď nemedicínská:
Pěkný den všem
J.M.
Tu vaši část o trestním činu moc nechápu.
Trestný čin je to jen když jste uznán pozitivním a záměrně šíříte. Pokud o nákaze ani nevíte, co byste jako způsobil? To budeme takhle dělat i s rýmou a chřipkou?
Konečně jasně formulovaný a srozumitelný pohled na věc. Moc děkuji, že pan Kaiser se nebojí říci pravdu. Ještě jednou moc děkuji, už jsem si myslel, že všichni novináři v tom jednou.
Jenom další důkaz, že vakcína je svinstvo, které ale potřebují ti nahoře narvat do těch dole. Jak můžou takto manipulovat s výsledky dosavadního průběhu. Očkovaní nejsou vůbec mimo nebezpečí, ale jsou to polobozi, ač infekční mohou dělat vše. Protilátky získané přirozenou cestou, ač očividně fungují mnohem lépe než celá jejich neschválená a jedovatá vakcína, stejně jako určité léky mající vliv na průběh onemocnění. Z toho vyplývá jediné. Potřebují z nám neznámého důvodu dostat vakcínu do co největšího počtu lidí. Pod pohrůžkami a sankcemi. Přijde vám to zcela relevantní? Kdo přemýšlí, musí se nutně nad tím pozastavit. Protože tady něco velmi, ale velmi smrdí.
Je to rok, co jsme pohřbili příbuzného, který zemřel po 3 týdnech zoufalého boje o život, kdy se dusil a postupně mz selhávaly orgány. P. Kaizer strčte si svá "moudra" a kecy a vit.D a zinku a ivermektinu někam. A infuzr stoji asi 80 000, budete to chtit platit neočkovanym ze sveho pojištění? Nebude vam vadit ze na vasi rakovinu nebo operaci kolene uz nezbyde?. Tady zemřelo 31 000 lidi, ale pořád budou média dávat prostor temto lidem. V Portugalsku nebo Dánsku se naočkovali a žijí normálně. Opravdu se ukazuje že tenhle národ si svůj blbý osud, na který furt jen skuhrá, opravdu zaslouží.
Zalez náno.
však na vás očkované dojde taky. ještě chvíli si tu nákazu vesele šiřte ... hlavně nezapomente chodit do podniků 2x časteji, i za nás, co sedíme doma !
Žasnu, že konečně byl dán prostor i jinému názoru. Jsem moc zvědavá, jak dlouho to tu nechaj. Propagandistické bláboly tu visi tydny.
Jsem neočkovaný a vždy o krok před nutiči. Připravuji se na zákaz čtení knih, chození na záchod a snění o lepší budoucnosti.
No jak to píšete by to někomu mohlo přijít třeba jako přehnané. Že hledáte něco co není vždyť se stačí jen několikrát píchnout a budete mít klid. Jenže je to pravda.