Bože, přečetl jsem si tři komentáře a silně pochybuji o příčetnosti přispěvatelů. Tady je přece napsáno, jak hnití opovrhuje svými voliči a nic o p. Jakobovi.
Spis jde o kritiku za kazdou cenu.
Kdyby se tech poslaneckych mandatu nevzdali, tak je ti stejni vcetne vas zase kritizujete za kumulaci funkci 🙂
Jakob je trdelko a už ať odejde do zapomnění. Naopak by mělo být pánům ke cti, že rozum převážil nad hamižností.
Bylo by možná zajímavější,napřed se zeptat lidí kteří je skutečně volili.Názor voličů pětimafie v tomto případě asi není k tématu.
No mě by se dotklo, kdyby člověk kterého jsem podpořil, poslanecký mandát odmítl, s tím že to nemyslel vážně.
Řekl bych že jde o reakci bežného člověka, ale voliči ANO asi budou speciální.
Tohle je fakt hrozny. Kritika za kazdou cenu.
Kdyby se tech poslaneckyho mandatu nevzdali, tak je zase ti stejni kritizuji za to, ze kumuluji funkce.
Kdyz se jich vzdaji, tak pry kaslou na volice 😄
Tak na co tam lezli? Machrovali a teď se zalekli zodpovědnosti! je to velké zklamání, když si z toho udělali srandu! Jak je někdo mohl volit? Nebo to bylo záměrné a bylo to domluveno? Rozvrátit stranu? Kolik jim Fiala zaplatil?
U ano to vadí, u pirátů nikoliv?
Péťo, tím chceš jako říct, že poslanci ANO jsou stejná lůza jako Piráti?
No, to snad ne!
Naopak!
Zůstali u toho, co jim jde dobře pro lidi, na kterých jim zřejmě záleží.
Chvála jim.
Koukám že vám uniká význam myšlenky zástupné demokracie.
Asi by pan Jakob stihl několik funkcí, za všechny by dostal zaplaceno. Slušný člověk vyhodnotí jestli by ty dvě funkce zvládl.
Chápu je. Pan Jakoby by se měl nad sebou zamyslet
No a kdyby se mandátu nevzdali,už by byl kravál, že kumulují funkce 😀