A jak to bude s kandidaturou na prezidentku? Měla nakročeno...Jak bude před volbami, tak budou vylézat na světlo denní samé krásné informace o kandidátech. Jen ten Babiš už má z "ostudy kabát," takže nejspíš projde, národ si už na Čapáka zvykl.. 😉 😎
.
Jako rektorka jste jistě vědě la o titulech za eura. Dnes tvrdite,že jste chytla pytláka. Kdo vám to může věřit? A o praktikách v Advokátní kanceláři Havel_ Partners a vašeho manžela ve věci Agropolu a Agrofeltu jste asi zatím pytláka nenašla. Jste zřejmě zametacka s úsměvem, který je však falešný. Říci o sobě ,že jste pohledná,to svědčí jen o tom,že nejste k sobě kritická ,takže se zřejmě systémove přeceňujete! Tím neříkám, že nejste hezká, ale to pro výkon tak vysoké funkce nestačí. Profesně také nic moc. PhDr.Alena Dlabačova',redaktorka
a to chce byt prezidentkou, ani nevěděla co se na škole, kterou řídila dělo, hezky si to vedla, poslední dobu je ČR jeden podvod za druhým od voleb 5ti-kolky až po školy,
Nechci ji ublížit ,ale nedávno ji tady vydávali za křišťálově čistou.
Ani nezneužila majáček.
Paní rektorka si neumí uhlídat děkany ve škole a chtěla by vládnout Česku a dělat prezidentku. To to tu bude vypadat. A zase to Brno!
Proč mě to vůbec nepřekvapuje? Asi proto, že v tomto státě je možné úplně všechno.
Politici z Brna,všimněte si,jsou všichni křišťálově čistí.
A nestudoval tam náhodou nějakej renomovanej politolog, kterej má pronajatoou i ČT?
Na prezidentku můžeš zapomenout.
Tak koukám, že Brno trumflo Plzeň.
Vzal jste mi písmenka,Vy jeden uličníku,přesně to jsem chtěla napsat a myslím,že nejsem sama,kdo má tento názor 🙂)