Rom umře rukou Čecha nebo Ukrajince a je z toho humbuk. Ale co si dovoluji Romové je v pořádku. Udělal bych romský stát a všichni Hajdou tam ať se okrádají a radují navzájem.
Romů je všude po Evropě dost a myslím, že by bylo všude nadšení, že budou mít svůj stát a území. 😊
Aha takže Romský svatoušek tak svatý zase nebyl. Podělávat gadze. ( Překlad: okrádat bílé) Naučil ho vařit. No špagety asi ne, když byl na pódiu sjetý. Ukrajinec si to jejich vyskakování nenechal líbit jako Češi a Romové teď koukají, jak puk. Doufám, že policie nepodlehne nátlaku a vše řádně prošetří.
Každému to muselo být jasné od začátku. Šmejdi co jen vaří drogy a podělávají (okrádají) ostatní. A ve volném čase terorizují většinovou společnost, která si to díky neschopným politikům bohužel musí nechat líbit.
Co jen dodat. Slava Ukrajině. Gerojam slava.
Oni ho možná vaří ale ty ho užíváš a nejspíše ve velkém.
Je žumpoidní, že údajně tři Romové napadli Ukrajince, který je ( jednoho) okřikl, že nemá kouřit v tramvaji!!!! Proč média neřeknou pravdu,?!!! Ti stejní Romové jej napadli ( asi férovka) a on se bránil tím, že dva pobodal. .. Netvrdím, že to je správné, ale agresoři v USA by byli zastřelení!!!!
Jestli je to pravda, měl volat policii a ne zabít člověka. I Rom je člověk
Romaci,prestante ze sebe delat chudacky. V CR se mate jako prasata v zite. 80% z Vas je vazrana jako veprik pred porazkou. O Vasich zenach ani nemluve. Tady jste to rekli verejne a nahlas. Co to bylo za "slusneho" kluka,kdyz druheho ucil varit pervitin a podvadet "bile"? A vztahy mezi Cechy a Romy "NIKDY" nebyli ok. Jen si Vas nevsimame,tolerujeme a rikame,ze mate jinou mentalitu. A vy toho jen zneuzivate.
Dodnes vzpominam na mou prvni cestu Brnem v saline. Z hlavasu 1 k semilasu. Poprve ve velkem meste,jedu za sestrou,tak se rozhlizim kde vlastne jsem. Romak si myslel,ze koukam na nej tak me obdaroval :co c.mis ty bila hlavo. Chces do drzk. ? Ze jsem napul cigan nevedel. Kdyz jsem vystoupil,sel za mnou a dostal pres hubu..
Prestante se zchovavat za rasismus a za to,ze jsme my Cesi rasisti. Nikdo nebude mit rad cloveka,co krade,dela bordel,podvadi lidi,nepracuje. A je fuk zda je to vietnamec,rom,mongol atd..
Díky za Váš příspěvek, dalo by se ještě ještě něco přidat, ale v podstatě takto to vnímám i Já. Jako hlavní příčinu vidím v tom, že sociální příspěvky jsou příliš štědré a politici si za veřejné peníze kupují klidnou situaci mezi Čechy a Romy. Má to za následek dvojí: Za prvé, Romové nemusí páchat drobnou kriminalitu,to znamená že kabely zůtanou tak kde jsou a pro co tam jsou a za druhé, populace se rozrůstá protože přídavky jsou štědré. Kupujeme si čas do doby, než stát řekne dost, peníze došly a budeme škrtat výdaje, což bude mít za následek vzestup kriminality a zase začne ten v uvozovkách ten rasismus.
Dnes jsem viděla romáky kopat tunel na nějaké tlusté kabely.Opravdu dřeli. Tuhle práci by nikdo z bílých nedělal. A Ukrajinci taky ne.
Kravina. Maximálně, ze by ty kabely z té země vykopávali. Což by vzhledem k jejich pronikavé inteligenci i sedělo.
Jen oni totiž dokážou investovat spoustu energie do levárny, za kterou obdrží míň a nadřou se víc, než kdyby vzali na den fušku někde na stavbě...
Ukrajinci jim berou práci? To je humorista. Znáte nějakého cigána co by bouchal dvanáctky někde ve fabrice?
Já zase u nás vidím některé Ukrajince opilé i přes den, auta BMW,Mercedesy,ale makat je nevidím...
Když se zeptáte Ukrajinky, která maká v práci, řekne jen, že je spousta mafie..
Neměli by snad bojovat za svou vlast?
Ministr řekl pravdu, romská otázka je špatná. Dělají si co chtějí kradou loupí zabíjí ale když se bílý ozve nebo mu dá přes hubu je to rasismus. Ať ti snědí nesmí říkat gadža je to taky rasistické na všechny 1 metr a ne jako do teď 2
Vařiči perníku by se měli chovat slušně, pokud mají vymetené palice drogou tak ať se nediví, že se jim někdo brání. A my víme, jak se vždy cikání brání v tlupě..Sám jsem to kdysi zažil a co mne zarazilo, nejzuřivější byly ženy. Odmítal jsem je bít, protože jedna bylo dokonce těhotná s velkým břichem, kopali a strhávali zezadu gádže na zem. Mě osobně, když bylo po boji / mám zato, že tento se ani nerval/ ke mně přišel kluk a požádal o připálení cigarety a když jsem se naklonil, rozbil mi prázdnou flašku od piva o hlavu...Bitka vznikla z důvodu, že dva kamarádi šli do hospody pro cigarety, když vyšli ven, tak za nimi vyběhli dva cikáni a než jsme se nadáli, byla tam celá tlupa..Mají to rádi férově....
Vařiči perníku... a já jsem přemýšlela, co tam zmiňoval, že ho kamarád učil vařit. Tak už vím.
Děkuji za vyznání toho kluka.Uz vím k čemu jsme my gadzove dobrý.Prispivat,dávat a taky,aby měli z nudy koho podelat.Vazeni a za tohle vás máme velebít a ctít?Víte co běžte do Prčic.Na věky zůstat luzry jste se totiž odsoudili sami a asi navěky.