1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

který zemřel násilnou smrtí po potyčce s mužem – zřejmě ukrajinské národnosti.

to se ani nevi koho zatkli?nebo se to nesmi napsat?

6
Před 3 roky

Předně zbytečně umřel mladý člověk a to je vždy průser. Z tý "pietní " akce sami romové udělali frašku a komedii, nebylo na tom nic důstojného a kamarád , to byla jenom třešnička. Mám osobní zkušenost s vykradenou zahradou, bohužel v mém případě policajti zloděje dopadli, byli to vyfetovaný mladý cikáni, u soudu dostali souhrnný tresty, takže se jim jenom prodloužili podmínky, protože uměli fnukat a já dodnes ani korunu a to je to už více jak 10 let. Takže za mne je opravdu těžký s nimi soucítit, je mi jasný že negramoti mne budou obvinovat z rasizmu, ale to mi je už jedno, protože se slušnými cikány kteří pracují a hlavně každý měsíc z výplaty odvádí, tak s těmi jsem v pohodě. Mimo jiné tam křičeli že jsou taky lidi, kdyby se tak chovali v tom autobusu, tak by se určitě nic nestalo.

27
Před 3 roky
David Jiricka

Opomenuli, že to byla šalina, tak naprosto souhlasím...

Před 3 roky

Pro jednou má ministr Blažek pravdu. Kdyby to co řekl ten snědý mládenec na pietě, řekl Čech tak všechny možné i nemožné lidskoprávní organizace mají úniky moči a navrch by měl na krku několik trestních oznámení. To je ta dnešní zas..... hyperkorektnost v praxi.

62
Před 3 roky

Kopat lopatou je šikana. Proč jim nedali krumpáče? 🤣

24
Před 3 roky
René Pajurek

Dovedete si představit že by vzali do rukou pracovní nástroje jako lopata a krumpáč jako pohádka dobrý.Oni kromě prohrabávání cizích kapes a žebrání o dávky nic jiného neznají nemusí náš stát místo aby s nima vyběhl jak že žhavým popelem se o ně rád postará vždyť gadžové to rádi zaplatí.

21
Před 3 roky

Já se ani nedivím, že tu ukrajince nechtějí. Největší problém byl totiž s ukrajinskými cikány na brněnském nádraží. Oni to totiž nebyli jen Ukrajinci,ale i s maďarským občanstvím. A než se na to přišlo, protože Maďaři moc nespolupracovali,tak pobrali příspěvky a pak kočovali dále do jiného státu pro

další příspěvky. Takže těm našim cikánům zabírali místo na úřadu práce při čekání na dávky.

29
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 4 reakce
Před 3 roky

Tohle mně pobavilo: „My je tady nechceme,“ skandovali hlasitě někteří přítomní na konto Ukrajinců, kteří do Česka uprchli před ruskou invazí.

Moc hezké heslo, ale k ničemu. I kdyby jsme my, bílí, tohle vyřvávali do ochraptění na demonstracích proti cikánům, nic se nezmění.

Takže si alespoň trochu užívám frustrace hnědočechů, že jim někdo šlápl na bebíčko a oni za to nemůžou vyvraždit všechny Ukrajince.

40
Před 3 roky

Nevím proč nějaký blb tento fal hodnotí jako vraždu? Už jsem to jednou psal, je to nutná obrana jak vyšitá. Na hodnocení, jestli je to tr. čin jsou osoby činné v trestním řízení. Kriminálka si s tím poradí, jestli ovšem bude politická vůle.

35
Ludvík Kozelek

A o tom to je

13
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Opět, jako vždy při podobných akcích, jsem neslyšel nikoho z vedení romských organizací, který by se vyjádřil, co oni pro své romské spoluobčany udělají, aby jim pomohli zapojit se do naší společnosti. Hlavně, jak budou působit na své romské spoluobčany, aby se snížila jejich kriminalita. A vysvětlit jim, že když Rom spáchá trestný čin, že jeho potrestání není rasistickým aktem, ale naplněním zákona.

Aby přestali s tvzením, jak mají Romové ztížený přístup ke vzdělání. Mají, ale ztěžují si ho sami.

To je samozřejmě dlouhodobý proces a dá se o tom hovořit dlouhou dobu...

Ale, myslím si, že i my bílí máme v některých případech máslo na hlavě. Za vzor Roma postavíme "hereckou hvězdu", člověka více - méně přád na štíru se zákonem, slušně sice navenek vystupujícího, ale pravé slušnosti zdaleka nedosahujícího.

6
Před 3 roky
Vlado Krekáň

Jak pisete. Ja jsem napul cigan,mam zakladku a stredni skolu. Muj tata,rocnik 1940, mel jen zakladni vzeldelani. Byl cisty cigan a makal do duchodu (40.let v Tatre na energetice). Jasne mi rikal,ze budu chodit do skoly a udelam si minimalne stredni. Jinak me pretrhne vejpul.

2
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Třeba to sem nepatří, ale když sjetej Kočka na dálnici v protisměru zabil nevinného člověka, tak vlastně nic neudělal a ještě mu uspořádali monstrózní pohřeb . Není něco špatně?

66
Před 3 roky
Daniel Klusoň

A co byste si představoval? Kočka byl označen za viníka ale když při nehodě zahynul případ byl odložen. A pohřeb? To je věci rodiny jakkoliv se mi ta monstr akce nelíbila.

22
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Jeho kamarád co spolu mlátili lidi a přišlo jim to vtipné .

46
Před 3 roky
Martin Zimčík

Zatímco náš člověk by sklopil zrak aby nebyl obviněn z rasizmus, Ukrajinec se jim postavil s nožem v ruce. A to nečekali, ale jak to bude vyšetřeno?

57
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA