1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Pobouřila právem. Kdo tomu sjetému dal do ruky mikrofon, tak ukázkově nakálel do vlastního hnízda. Myslet někdy bolí 🤦

28
Před 3 roky

Podle svědků Romové ten konflikt s tragickým koncem vyprovokovali. Počkal bych na skončení vyšetřování, neboť se také může ukázat, že se ten zadržený Ukrajinec, jen bránil.

29
Před 3 roky

Je směšný, trapný a pokrytecky teď najednou poukazovat, že Romové jsou vůči ostatním rasisticti, když se to tady celou dobu prehlizelo a stát je vědomě sám živí na dávkách.....a vždycky je jako neprizpusobive hájil 🤮🤮🤮

12
Před 3 roky
Milan Poncar

Tak snad konečně narazila kosa na kámen.

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Škoda, že už neplatí dřívější zákon o zákazu vstupu cikánů do města. V kriminálech sedí minimálně 50% vězňů, kteří jsou cikáni a sedí za násilné trestné činy. Za každej jejich násilnej čin bychom měli demonstrovat?

10
Před 3 roky
Jiří Filip

Opravil bych vas,Romove. Jak rikaval muj tata : cigan=pracuje a zije slusne , Rom = vyzirka. :-)

2
Před 3 roky

Ach to nebyla férovka 5 na 1, ale pouze 3 na 1.

A že "podělávali gadže" je také v cajku, ne?

Že to vyprovokovala skupinka indočechů dle svědectví lidí, také v cajku.

"Jsme to, ale razisti" 🤣🤣🤣

14
Před 3 roky

Chce se mi z toho videa zvracet.Do rezervace za elektrické ohradniky-házet jim suchej chleba a cedule HOMO IMBECILUS.

49
Před 3 roky

Chtěl bych, aby Romové dřeli ve škole a v práci jako gadžové. Aby byli slušní a nedrogovali. Aby nedělali hluk.

Jsem rasista ?

8
Před 3 roky
Tomáš Hájek

Ne naivka. Promiň.

4
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Vy je tady nechcete? Chápu, ale co s tím naděláte...My VÁS tady taky nechceme a taky s tím nic nenaděláme.

51
Před 3 roky
Irena Hladká

Mluv za sebe, rasistko.

17
Zobrazit další 3 reakce
Před 3 roky

S Blažkem naprosto souhlasím.Zajímavé je,že se přidala etrémistická složka, která sama nenávidí Romy přistěhovalce atd.Na rozdíl od většiny Romů se snaží Ukrajinci i pracovat.

14
Před 3 roky

Pokud nebudou dělat bordel tak si jich nikdo ani nevšimne.Taky mám zážitek z vlaku kde dva tito tydýti vyřvávali jako paviáni že se i malé děti červenaly.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA