1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Chudák Ukrajinec. Být s takovým dobytkem v tramvaji... zažil jsem to také. Vypadá to spíše na nutnou obranu.

58
Před 3 roky

Vypadá to, že Ukrajinci srovnají nejen své východní sousedy. Takové gaunery bych nelitoval..

5
Před 3 roky
Alda Jiřík

Koho ze srovnavaj?

Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Co jiného od nich čekat... všichni kdo s nimi přišli v životě do styku asi vědí jak to bylo, každopádně ať to policie vyšetří velmi pečlivě. Mimochodem u sebe také nosím kapesní nůž a není to proto že bych chtěl někoho zabít.

3
Před 3 roky

Tady se musím postavit za Ukrajince. Pár zkušeností s Cikánama mám a nejsou to zrovna hezké vzpomínky.

20
Před 3 roky
Michael Krajíček

Já i s Romy, i s UA..co teď?

6
Před 3 roky

Sám poskytl ukázkové interview o tom, co jsou cikáni zač. Snad to obráncům ,, utlačované menšiny" otevře oči.

44
Před 3 roky

Vzdy takovy teatr to jejich etnikum.je vas jak sracek.

Kdybychom poradali my bila mensina to same za kazdeho co vam spadl na kudlu tak nedelame nic jine.

16
Před 3 roky

Kopali jsme jako č*ráci lopatou... Ten v životě neviděl práci ani z rychlíku, když neví, že se kopá krumpáčem a nabírá lopatou.

25
Před 3 roky

Podvyživená, sjetá a integrovaná demonstrace. Kluka je mi moc líto, ale je skutečně potřeba počkat na výsledek vyšetření policie, bude možná překvapivé a pro mnohé bolestivé.

4
Před 3 roky
Jan Sobola

Vařiče perníku a podelavace mi fakt líto NENI !!!!

7
Před 3 roky

Ten Romale tomu dal korunu,nejsem si jist zda li to myslel vážně,pokud ano,, sodoma komora,,,

18
Před 3 roky

Tady bylo "šťěstí", že mstitel byl Ukrajinec, toho asi vyhostí nebo dostane podmínku. Být to bílý Čech, tak ten kriminál nepřežije.

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA