Chudák Ukrajinec. Být s takovým dobytkem v tramvaji... zažil jsem to také. Vypadá to spíše na nutnou obranu.
Vypadá to, že Ukrajinci srovnají nejen své východní sousedy. Takové gaunery bych nelitoval..
Koho ze srovnavaj?
Co jiného od nich čekat... všichni kdo s nimi přišli v životě do styku asi vědí jak to bylo, každopádně ať to policie vyšetří velmi pečlivě. Mimochodem u sebe také nosím kapesní nůž a není to proto že bych chtěl někoho zabít.
Tady se musím postavit za Ukrajince. Pár zkušeností s Cikánama mám a nejsou to zrovna hezké vzpomínky.
Já i s Romy, i s UA..co teď?
Sám poskytl ukázkové interview o tom, co jsou cikáni zač. Snad to obráncům ,, utlačované menšiny" otevře oči.
Vzdy takovy teatr to jejich etnikum.je vas jak sracek.
Kdybychom poradali my bila mensina to same za kazdeho co vam spadl na kudlu tak nedelame nic jine.
Kopali jsme jako č*ráci lopatou... Ten v životě neviděl práci ani z rychlíku, když neví, že se kopá krumpáčem a nabírá lopatou.
Podvyživená, sjetá a integrovaná demonstrace. Kluka je mi moc líto, ale je skutečně potřeba počkat na výsledek vyšetření policie, bude možná překvapivé a pro mnohé bolestivé.
Vařiče perníku a podelavace mi fakt líto NENI !!!!
Ten Romale tomu dal korunu,nejsem si jist zda li to myslel vážně,pokud ano,, sodoma komora,,,
Tady bylo "šťěstí", že mstitel byl Ukrajinec, toho asi vyhostí nebo dostane podmínku. Být to bílý Čech, tak ten kriminál nepřežije.