Kdyby neviditelní nevartovali do lidí, nic by se jim nestalo.
Každopádně reakce Ukrajince je školou a lekcí pro všechny před...ný Čechy: braňte se, nenechte se beztrestně napadat lůzou! Máte právo se bránit!
a pak jít sedet...
Každý kdo měl možnost v Brně jet večer či v noci šalinou, nejlépe přes Cejl, tak tuší jak se celá věc odehrála...
On i ten incident když ta grupa dvaceti Nemakaků naprosto bezdůvodně napadla ty dva Ukrajince co popíjeli kafe na Dominikánským o něčem svědčí...
Každý den potkávám v obchodech, restauracích či třeba jako pošťačku pracovat Ukrajinky, naše stavby by se bez Ukrajinců zastavili, a teď si zkusme vzpomenout jak často v pracovním procesu potkáváme někoho z romské komunity...
Hodně evidentně jste stavbu viděl tak možná s obývacího pokoje
Promluvil vysmažený kamarád. Zaujali mě dvě pasáže. První jak ojebával gadže a druhá, že už s ním nebude nikdy spát, ani jeho holka s ním nebude spát a on vedle nich. 🤦
No evidentně sjetej. A sám se nazval, co je😂.
Běda, jak někdo "sáhne" na něco romského!!! Hned je z toho skandál! To, že spousta Romů je jen prolhaná, líná a vyčůraná banda, ví každý soudný člověk, který "měl tu čest" se s nimi potkat. A to nejsem žádný rasista! Mám mezi nimi kamarády ze školních let a jsou to normální, slušní lidé. Bohužel výjimky! Běda, jak se proti jejich jednání a chování ohradíte, okamžitě vám vyhrožují! Zažila jsem to v životě několikrát. Strach určitě nemám, protože jak začnete jednat, jsou z nich akorát zbabělci, co zalezou do díry. 👍 Ve výše uvedeném případě je to jak přes kopírák. Myslím si, že sami Ukrajinci by se do nich nepustili, kdyby neprovokovali nebo se nechovali agresivně. Jen můj názor. 👍
tož ty pako, já sice nevím co přesně znamená "podělávali jsme gádže", ale toho posledního ukrajinskýho gádže jste moc nepodělali...spíš to dopadlo opačně, protože 2 z vás vezla sanitka do nemocnice (a jednoho rovnou na patologii)...
taky by mě zajímalo co ty 3 paka, který provokovali toho ukrajince vystudovali a taky kde a jak dlouho pracovali...
Vystudovali chemicky kurz u jejich lektora,co je ucil varit pernik. Zadni slusnacci to nebyli
Žádná vražda, zabití v sebeobraně.
Co tady vůbec dělají chlapy ve věku od 18 ty by měli bránit svoji vlast když pořád tak vykřikují sláva Ukrajině ale zas tak ji rádi nemají . A že se Ukrajinci necítí bezpečné no konečně tak co takhle jet domu tam je místa a bydlení. Válka je na 20% procentech země.
Ukrajina měla 40 milionů obyvatel, z toho je cca 10 milionů mužů v odvodovém věku. Tak velké množství lidí mobilizovat nejde - viz obrovské problémy, co mělo mnohem větší Rusko, aby tam vybavili a vycvičili pouhých 300 000 "mobiků". Ukrajinci odvedli cca 600 000 lidí, pro které se zahraniční pomocí měli vybavení, 10 milionů fakt nemohli. Možná by bylo příště lepší nejdřív trochu myslet a teprve pak spekulovat, proč existují dospělí Ukrajinci, co nejsou v armádě... 😉
Nejsem úplně fanoušek ani jednoho tábora. Ale je potřeba říct , že jsem u nás v ČR viděl pracovat daleko víc Ukrajinců, než cikánů.
Víš čím to bude ? Cikáni neexistují ! U nás jsou Romové !! Ovšem pravda je , že ani oni nemají kladný vztah ke stejným hodnotám , jako majorita !
Proboha, jak je člověk může nemilovat? Ojebávají gádže, vaří perník, berou za to od státu peníze, kteří na ně hloupí gádžové vydělají a teď přijdou nějací Ukrajinci a stát jim taky pomáhá, jak jen na to přijdou, do nebe volající rasismus.
Není to už trochu moc ten projev toho jeho kámoše ? Jak blbí a tupí lidí musí být, aby dali mikrofon do ruky smažky, veřejně se přizná k okrádání lidí a používá rasismus a lidí mu za to ještě tleskají ? V této republice je romská komunita pod nějakou ochranou jako ohrožený druh, že si může dovolovat a říkat cokoliv ? Tohle kdyby řekl o romech čech tak je tady další demonstrace. Měl by bejt exemplárně potrestán.
Ale Adame....vzdyt to je jejich styl zivota.Oni neziji SE spolecnosti ale NA spolecnosti.
Pro ne je zlocin ukrast neco svemu soukmenovci ale ukrast jinemu obcanovy je "prace".